Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Single zijn, hoe ga je er mee om?

Single zijn, hoe ga je er mee om?

Single zijn, hoe ga je er mee om?Single zijn, hoe ga je er mee om? Waar de een het heerlijk vindt om single te zijn, vindt de ander het idee alleen al verschrikkelijk. Die moet er niet aan denken zonder partner door het leven te moeten gaan.

Het hele leven staat in het teken van de liefde, alleen liefde willen, er naarstig naar zoeken, zal je nooit de liefde van je leven geven. Als je single bent, is de beste manier om er mee om te gaan, het te accepteren. Want zolang je dat niet doet, is jouw leven een aaneenschakeling van teleurstellingen en een grote zoektocht om de liefde van je leven te vinden. En die vind je niet, wat je beeld er over is niet realistisch.

Accepteren is dus het sleutelwoord als je single bent en je niet te laten verleiden door eigen gedachten. Dat je zonder partner niets waard bent. Dat je met de rug door anderen wordt aangekeken, nu je partnerloos door het leven gaat. Dat je je niet op feestjes in je eentje kunt vertonen.

Als single happy zijn, zorgt ervoor dat je zelf niet verzandt in verdrietig zijn en je alleen voelen. Er is zoveel te doen voor een mens alleen, dat jij alles binnen handbereik hebt voor een happy single leven. En uiteindelijk komt er voor iedereen een partner waarmee je een langdurige relatie aangaat.

Wat doe je in de tussentijd, dat die partner er nog niet is? Jezelf geen dingen aanpraten dat het leven alleen maar geluk geeft, als je samen bent met een partner. De tijd voor jezelf nemen, hoe heerlijk is dat. Je hoeft tenslotte met niemand rekening te houden en kunt alles doen en laten.

Je hebt alle ruimte om met vriendinnen of vrienden er op uit te trekken en je kunt ze zelf uitkiezen. Jij bepaalt wie er wel of niet in je leven mag zijn en hoe je wilt dat anderen er zijn. Zo heeft single zijn ineens heel veel voordelen.

Er zijn er ook die bewust kiezen om single te zijn. Die zien de voordelen niet van een relatie. Ze zijn zo gewend geraakt aan hun vrijheid, aan hun eigen gezelschap, dat ze er voor kiezen, single te zijn.

Maar wat als jij single zijn nu juist niet fijn vindt en je snakt naar de ware. Dan alle leuke dingen ten spijt, jouw leven is niet compleet zonder een partner aan je zijde. Dan is er toch echt nog steeds maar één oplossing, accepteren en toch op stap gaan. Anders ontmoet je niemand en zit je alleen jezelf maar in de weg.

Een leven zonder partner is niet het einde van de wereld. Je zult het leven zelf invulling moeten geven. Als je dat van je partner verwacht, dan zul je bedrogen uitkomen. Dan is de partner die je naarstig wilt voor jou een invulling en geen aanvulling.

Jouw leven heb je zelf immers niet op de juiste manier ingevuld. Je verwacht van de ander dat die er voor gaat zorgen dat je leven goed is. Dat de ander gaat invullen voor jou. Dat gaat niet werken, dan raak je de ander kwijt.

Ook voor jou ligt er iemand klaar, die jou gaat zien staan en samen met jou door het leven wilt gaan. We weten alleen niet wanneer die ander zich zal aandienen. Gelukkig zijn er mediums en paragnosten die voor jou graag een kijkje in de toekomst willen nemen. Mastermediums die goed zijn in hun vak. Jou geen sprookjes vertellen en je antwoorden en inzichten geven in waar jij nu staat, wat je er zelf aan kunt doen en hoe je toekomst er uit ziet op gebied van de liefde.

Mediums kunnen veel meer dan je denkt. Ze zijn vaak ook coach of counselor en met al die gaven en kennis staan ze jou graag bij. In hun ogen verdient ieder mens het geluk of je nu single bent of niet.