Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Relaties moeten kunnen rusten op een stevige stabiele ondergrond

Relaties moeten kunnen rustenAls de toren van Pisa, zeg ik wel eens tegen een cliënt die mij opzoekt op Mastermedium.com, zo instabiel is jullie relatie. Een valse start, geeft geen stabiliteit. Dat kan een begin zijn van een samenzijn, terwijl een van de twee nog in een relatie zit. Of een van beide neemt de liefde nog niet zo nauw en hinkt nog op twee benen.

Het ene been wil nog van de vrijheid genieten en het andere been snakt naar verbinding. Je kunt het zo gek niet prakkiseren, maar als een relatie een valse start kent, rust die niet op een stabiele ondergrond.

Ook twee mensen die allebei zichzelf onvoldoende kennen, is helaas gedoemd te mislukken. Als je jezelf niet goed kent, weet je niet wat voor jou belangrijk is in een relatie. Waar je naar zou moeten kijken, om te zien of de ander het je kan bieden. Dan doe je maar iets en blijft er iemand aan je plakken, maar of je weet waarom, dat heb je je niet afgevraagd.

Een relatie waarbij beiden of een van beide niet volwassen genoeg is, rust ook op een instabiele basis. Die zijn of te veel afhankelijk van elkaar, verwachten de verkeerde dingen van de relatie. Is een van de twee erg angstig de ander te verliezen, je begrijpt het al, ook dan wankelt de toren en zal die omvallen.

Zo zie je dat een relatie krijgen, heel simpel is, alhoewel sommigen zullen zeggen, was het maar zo simpel, een relatie een stabiele ondergrond geven, is andere koek. Heeft dan een relatie waarin de een nog in een relatie zit, helemaal geen kans van slagen. Dat zeg ik als medium niet. Er zijn hobbels die er bij komen, die genomen moeten worden. En in de tegenwoordige tijd vragen relaties ergens om. Dat geldt op alle relaties die vanaf het begin niet stabiel ingestoken worden. Als twee partners de wil hebben en bereid zijn open te staan voor elkaar en samen groeien naar grotere hoogte, is alles mogelijk. Maar de mens ziet de dingen vaak in een negatief perspectief, het ego is dan nog de baas en daarom lukt het veel stellen niet. Ze willen dat alles perfect is, maar begrijpen niet dat daar iets van hunzelf voor wordt gevraagd.

Wat van ze wordt gevraagd, zijn twee partners die zelfverzekerd, met een portie zelfvertrouwen en met zichzelf reeds gelukkig zijn. Die een eigen leven hebben ingevuld vanuit een bepaald bewustzijn. Ze realiseren zich ook dat aan een relatie moet worden gebouwd. Het fundament kan dan staan en stabiel zijn, als alles volgens het boekje is. Bouw je niet samen, raak je elkaar ook kwijt tijdens de rit en ben je alsnog de toren van Pisa geworden.

Een stabiele ondergrond is eigenlijk ook wel heel erg logisch. Als je iets koopt, wil je dat het duurzaam is en voor lange tijd meegaat. Je denkt daar van te voren eerst heel goed over na, zeker als het prijskaartje groot is. Je zoekt, je snuffelt, je weegt af. Bekijkt het product op verschillende websites en op een gegeven moment hak je de knoop door. Je schaft het aan en hoop dat het naar wens is en aan je verwachtingen voldoet.

Zo zou je eigenlijk ook naar een relatie moeten kijken, alleen doen we dat vaak niet. Liefde is liefde en daar ga je niet zakelijk mee om. Je kunt je afvragen of een aankoop van iets zakelijk is. Vanuit het oogpunt van geld wel, maar daar komt ie. Hoe kostbaar ben jij? Hoeveel ben jij waard? Wel eens bij stilgestaan. En denk je dat iets aanschaffen alleen maar zakelijk is. Welnee, de keuze, de beslissing maak je op basis van je gevoel, nadat je met je brein de zakelijke afwegingen hebt gemaakt.

Een relatie aangaan en daar heel goed naar kijken, net zoals bij een andere aanschaf, is juist heel slim. Daarmee laat je je (eigen)waarde zien en dan ben je je ook van die waarde bewust. De ander valt dan heel snel door de mand als die jou niet op die waarde schat. Is dat zakelijk? Nee, het is jezelf beschermen, zoals je ook doet met een dak boven je hoofd, of een shawl tegen de kou.

Wil jij een fijne liefdesrelatie, zorg dan dat de relatie met jezelf een stabiele ondergrond heeft en je jezelf op waarde weet te schatten. Dan kies je zorgvuldig en voorkom je dat jullie vergeten samen te bouwen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612