Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Oordelen, Veroordelen & Vooroordelen

Oordelen, Veroordelen & VooroordelenOordelen, Veroordelen & Vooroordelen. Er start een mooie campagne door Slachtofferhulp. Ze willen de stroom van extreme reacties op Social Media aan banden leggen en terecht. Want wie ben jij om iets te kunnen zeggen over wat er met iemand anders is gebeurd! Of de campagne het gewenste effect gaat hebben, ben ik zeer benieuwd naar. Want mensen iets opleggen, lokt juist uit dat we er nog graag weer een schepje bovenop doen.

Delen en oordelen
Kijk eens naar de woorden, Oordelen, Veroordelen en Vooroordelen. Daar zit het woord delen in, je deelt dus iets, alleen datgene wat je deelt daarmee oordeel jij, daarmee veroordeel jij, daarmee vooroordeel jij. Een mens mag alles delen, echter een oordeel vellen, een vooroordeel hebben of veroordelen, dat is geen delen. Dat is stelen! Je steelt van anderen hun gemoedsrust. Dat je dit doet, heeft een reden. Je hebt zelf geen gemoedsrust en vind dat een ander dat ook niet verdient. Je hebt geen respect voor jezelf, dus verdient een ander dat ook niet.

Overal een mening over hebben
Diegenen die vinden dat ze overal kritiek en een mening over mogen hebben en deze plompverloren neerzetten of Social media, laten zich niet zomaar stoppen. Met deze mensen is iets anders aan de hand, wat aangepakt zou moeten worden. Ze moeten leren zichzelf te gaan respecteren en lief te hebben. Want zolang de mens geen respect heeft voor een ander, heeft het namelijk ook geen respect voor zichzelf. Dat komt voort uit het feit dat eigenliefde ontbreekt.

Respect hebben voor een ander, zegt niets over respect naar mijzelf
We denken dat als we leren respectvol om te gaan met andere mensen, de dieren en spullen, we het wel weten dat we het zo moeten doen. Het werkt juist andersom. Pas als je weet wat jezelf respecteren is, ga je als vanzelf andere mensen, dieren en spullen respecteren. Mensen te laten stoppen met de reacties zoals ze nu vinden dat ze die mogen plaatsen, lokt uit om nog extremere reacties te plaatsen. Omdat mensen vinden dat ze daartoe het recht hebben.

Heb jij het recht als mens een ander pijn te doen? Heb jij het recht als mens een oordeel te vellen, dat iemand het aan zichzelf te danken heeft als die omkomt bij een dodelijk ongeluk en jij daar commentaar bijzet, als: Zal die wel te hard hebben gereden? Waarmee de plaatser van dit commentaar mee aangeeft, deze persoon heeft dit aan zichzelf te danken. Die had maar niet zo stom moeten zijn.

Weet je wat stom is! Dat jij jouw commentaar neerzet. Schijnbaar voel je die behoefte dit te doen. Vraag jezelf eens af waar die behoefte vandaan komt, om mensen een trap na te willen geven? Ben je wellicht niet blij met het leven wat je zelf leidt en heb je om die reden de behoefte het leven van een ander kapot te willen maken?

Wil je dat de ander wellicht net zoveel pijn lijdt als jij doet? Ik lijd geen pijn! Dat lijd je wel, je bent ontevreden, je bent op zoek naar meer. Je vindt je leven een aaneenschakeling van ellende en om die reden schrijf jij lekker je eigen frustraties van je af. Je wilt dat een ander jouw pijn gaat voelen en zien. Je hebt nog nooit naar jezelf durven kijken en tegen jezelf durven zeggen. Ik ben ook iets waard. Want extreme reacties geven op Social media, doe je om jezelf op de borst te slaan, dat je de buitenwereld wilt laten zien hoe stoer of je wel niet bent. En dat niemand jou wat kan maken.

Want daar ben je bang voor. Je bent bang dat iemand jou iets kan maken, dus verstop je je achter dat hele stoere masker. Kom niet dichterbij, dat kan ik niet aan, dat ben ik niet waard. Dat is datgene wat jij laat zien door het neerzetten van extreme reacties op Social media.

Als jij nou zo stoer bent, bel of chat dan eens met een medium of paragnost, een coach en counselor op www.mediumteam.nl! Waarom zou ik, hoor ik je zeggen. Zie je wel, dat je het niet durft. Zie je wel dat je bang bent met jezelf geconfronteerd te worden. Bang bent te horen dat jij geen lef en durf hebt. Dat het medium of de paragnost wel eens diep in jou zou kunnen gaan graven en dingen naar boven haalt die jij niet meer onder ogen durft te komen. Het is de angst in deze mensen die hun in de greep heeft.

Ik weet dat je veel hebt meegemaakt, ik weet dat je je verstopt. Ik weet dat je dit doet, omdat je toch ergens terecht moet met je frustraties. Ik weet dat je diep van binnen een goed mens bent, die te veel klappen van het leven heeft gekregen. Ik weet dat je ook eindelijk wel eens gemoedsrust zou willen ervaren. En als jij nu los wilt komen van al die klappen, dan ben je bij NieuweTijd aan het juiste adres.

Moet je wel de stap durven te gaan zetten, naar zelfrespect, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en eigenwaarde. Durf jij dat aan?

Het team van Medium team staat voor je klaar!

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612