Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Onzichtbare wonden genezen

Onzichtbare wonden genezenOnzichtbare wonden genezen. Een zichtbare wond, daar gaan we heel voorzichtig mee om. We zijn er terdege van bewust dat een wond de tijd nodig heeft om te helen.

Het lichaam steekt wat dat betreft heel mooi in elkaar, want het heeft een zelfhelend vermogen. Zichtbare en onzichtbare wonden. Naast zichtbare wonden, zijn er ook onzichtbare wonden, die onze ziel tot op het bot kunnen raken. Deze wonden hebben ook de tijd nodig om te helen, vaak nog veel meer tijd dan een zichtbare wond. Deze wonden doen veel meer pijn dan een zichtbare wond. Het lijf gaat direct aan de slag met helen van zowel zichtbare als onzichtbare wonden. De tijd geven, want zoals het spreekwoord luidt: “Tijd heelt alle wonden.”

Kijk maar als je een wondje hebt opgelopen op je hand. Het lijf gaat direct aan de slag om het bloed te stelpen, en er voor te zorgen dat de huid weer dichtgaat. We zijn er in ons hoofd wel mee bezig, zeker als het een grote ingreep betreft, maar toch de pijn en het genezingsproces, we laten dat vaak zijn gang gaan.

Ook voor onzichtbare wonden doet ons lichaam zijn best ze te helen en de tijd doet ook zijn werk. Ook hiervoor hebben we rust en tijd nodig, dan gaat het lichaam er vanzelf mee aan de slag. Ook hiervoor zouden we het lichaam zelf aan de slag moeten gaan.

Verschil in genezing van zichtbare en onzichtbare wonden
Het verschil van genezing tussen een zichtbare en onzichtbare wond, is dat bij een onzichtbare wond, we de genezing kunnen gaan tegenwerken. De bijbehorende emoties blijven vasthouden, waardoor elke dag opnieuw, de wond wordt opengereten en geen kans krijgt te genezen. We vinden het lastig om ervaringen die we meemaken, los te laten. Het kan zelfs zo zijn, dat je na een scheiding, die enorme impact op je heeft gehad, je leven weer oppakt, maar de wond nog open is.

Iets een plekje geven geneest niet
Je hebt deze wond een plekje gegeven. Er mee geleerd om te gaan, dat het je in je dagelijks functioneren niet meer direct belemmerd. Maar in je dagelijks leven, word je er, onbewust, telkens nog mee geconfronteerd. Een plek waar je naartoe gaat, roept herinneringen op. Een liedje dat je hoort, kan er voor zorgen dat alles weer naar boven komt. De wond is er dan nog steeds, misschien niet meer in die erge mate als eerst, maar toch.

Wanneer is een onzichtbare wond geheeld
Zolang je door iets wat je hoort of ziet, nog in de emoties terecht komt die te maken hebben met de onzichtbare wond, is deze nog niet helemaal verwerkt. En dat mag, er staat geen tijd voor hoelang of het moet duren. Echter, we kunnen de onzichtbare wonden ook ons hele leven blijven vasthouden. Zo ken ik mensen die al op leeftijd zijn en nog steeds worstelen met gebeurtenissen uit hun jeugd. Ze zijn daar nooit van verlost geraakt. Simpelweg niet geleerd, zichzelf te zien als het meest mooie wezen dat rondloopt op deze aarde en zichzelf mag koesteren en uit zijn eigen lijden mag verlossen.

Sleutelwoorden voor genezing van onzichtbare wonden
Hoe kun je er voor zorgen dat oude wonden verwerkt worden, en dat de impact er van minder heftig toeslaat en ze genezen? Hiervoor zijn twee sleutelwoorden. Accepteren en vergeven.

Accepteren dat het is zoals het is. Dat door er over na te blijven denken, er over te piekeren, datgene wat is gebeurd blijft vasthouden, niet geneest. Door regelmatig hardop te zeggen. “Ik accepteer wat er is gebeurd,” ga je jezelf er van overtuigen dat je het gaat accepteren en kun je het achter je laten.

Indien er sprake is van een onzichtbare wond waarbij iemand je vertrouwen heeft geschaad, zal je diegene moeten vergeven. Vergeven doe je niet voor de ander, dat doe je voor jezelf. Want dan geneest de wond ook. Je verlost jezelf van de emoties die niet vergeven met zich meebrengt.

Wil jij aan de slag met het genezen van een onzichtbare wond, omdat het je al te lang bezighoudt? En je verder wilt met je leven? Chat dan gerust met een medium of paragnost van NieuweTijd. Zij helpen je graag er bij en zijn kanjers in genezen van onzichtbare wonden.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612