Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Onder boosheid zit het verlangen naar liefde

Onder boosheid

Onder boosheidOnder boosheid zit het verlangen naar liefde. Boosheid, boos worden, het is jezelf de macht ontnemen. Alhoewel we denken dat het ons door een ander wordt aangedaan. Doen we onszelf er iets mee aan. De reactie boosheid, zorgt er namelijk voor, dat we onszelf de liefde ontnemen.

En om die reden is boosheid een reactie op een verlangen.

Het verlangen om geliefd te worden. Wie wil dat nou niet? Dat willen we allemaal, alleen er is iets met de emotie boosheid. Als die vaak bij je de kop opsteekt, dan zegt dat iets. Dan zegt het, volgens een spirituele hulpverlener, dat het kleine angstige mensje in jou nog de scepter zwaait.

En dat het kleine meisje of jongen in zijn jeugd iets heeft moeten ontberen. De mediums en paragnosten van Mediumvisie, weten hier alles van. Die kijken naar je verleden, naar je jeugd en die zien wat daar mis is gegaan. Of je rondloopt met een trauma uit die tijd. Waar we soms zelf vaak helemaal geen weet van hebben.

Naast de boosheid, ontstaat ook teleurstelling. Je wordt immers boos ergens over en dat betekent vaak dat je ergens in teleurgesteld wordt. Door die teleurstelling ontstaat boosheid. Je verwacht dus iets.

En dan zijn we er, je verwacht eigenlijk van die ander, of anderen dat ze jou ook liefde geven. Net zoals jij hun liefde geeft. De vraag is dan, hoe kan het dat jij denkt dat ze het jou niet geven, als boosheid zegt, je verlangt naar liefde. Die boosheid is er dan met een reden. En als je boos bent, geef je iets uit handen.

Je geeft liefde uit handen. Zou het dan zomaar eens kunnen zijn, dat jij zelf de liefde niet goed ziet en op een verkeerde manier geeft? Zou dat aan de hand zijn? Vraag dat maar eens aan een medium of paragnost van Mediumvisie.

Die zal je haarfijn uit kunnen leggen, wat er misgaat. Jij bent liefde, dat klopt. Je geeft het, dat klopt ook. En toch word je vaak boos. Dan gaat er iets niet goed. Want boos worden, zal een spiritueel consulent je vertellen, komt door een teleurstelling.

Jij verwacht iets van de ander, en dat blijft uit. Wacht even, jij geeft, je hebt een verwachting en die wordt niet vervuld. Geef je dan op de juiste manier? Want je geeft, wat je vraag, luidt de uitspraak.

Inderdaad, jouw manier van liefde geven, daar zit iets. Iets onder. Iets waardoor de ander jou boos maakt en jij daardoor teleurgesteld raakt. Je mist iets, je mist eigenliefde. Je verwacht dat een ander jou liefde komt brengen. Maar zolang jij de liefde voor jezelf niet ziet, en verwacht dat een ander het je gaat geven, gaat het niet gebeuren.

Dan blijf je boos, waaronder dat verlangen zit om geliefd te worden. Zie je wat er speelt en waar je op vastloopt? Dat de liefde die je denkt te geven, heel mooi is, maar dat je de manier waarop je het geeft en over de liefde denkt, zoals het moet zijn, jij vastloopt. En om die reden telkens boos bent.

Hoe dan? Dat kan een topparagnost of topmemdium van Mediumvisie jou heel goed vertellen. Liefde krijg je niet als je er om vraagt. Daarom word je boos. Jij vraagt met het geven van jouw liefde ergens om. Daar ligt het euvel.

Dit is heel lastig te bevatten, en om die reden is een goed gesprek met een consulent van Mediumvisie zeker op zijn plaats. Die kunnen jou helpen, dit patroon te doorzien en te doorbreken. Weg boosheid en teleurstellingen. En klaar om de liefde op de juiste manier te gaan geven en te ontvangen. We spreken je graag op NieuweTijd.