Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Kunnen we spreken van een lastige kinderen?

Kunnen we spreken van een lastige kinderen?Kunnen we spreken van een lastige kinderen? Mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd worden ook geraadpleegd als het om de begeleiding van kinderen gaat. Wat is er niet makkelijker als je ergens tegenaan loopt, de telefoon kunt pakken of van de chat gebruik kunt maken, op het moment dat jij er behoefte aan hebt.

De meest uiteenlopende vragen over kids worden gesteld. Maar één springt er wel uit. Kinderen met lastig gedrag, van klein tot groot. Kunnen we spreken van lastige kinderen? Of plakken we ergens een label op, die niet klopt? Zijn het wellicht de ouders die moeite hebben met het gedrag van hun kind en zelf niet goed weten, hoe ze de eigen wil van hun kinderen in dusdanige banen kunnen leiden, dat het kind er bij is gebaat en de ouder(s) ook!

De spiritueel hulpverleners van Nieuwe Tijd zijn op dit vlak doorgewinterd en kunnen je bijstaan als je het zelf even niet meer weet. Natuurlijk kunnen kinderen lastig zijn. Maar wat is lastig? Is dat een overdreven aanwezig kind, een luidruchtig kind. Een aandachttrekkend kind? Elk kind is anders. En van kinderen die rustig zijn, wordt over het algemeen niet gesproken als zijnde lastig.

Het gaat met name om kinderen die dwars liggen, een eigen wil tonen, niet gehoorzamen, of zich aan gestelde regels houden. Zijn deze kinderen echt lastig, of hebben wij als volwassen personen er last van? Dat is een hele cruciale vraag inderdaad, geeft een kindercoach van Nieuwe Tijd aan.

Kinderen zijn nu eenmaal speels, luidruchtig, soms gillend, met stemverheffing pratend. Als jij dan net even een telefoontje wilt plegen, kun je dat als lastig ervaren. Of een tiener die lekker relaxed leeft en bij alles de grenzen opzoekt, ja, dat kan lastig zijn. Dat klopt allemaal. Maar zijn ze echt lastig? Of zijn ze bezig zichzelf te ontwikkelen en hebben wij, als ouders en opvoeders een bepaald beeld bij hoe wij vinden dat kinderen zich horen te gedragen?

Dat laatste, geeft een paragnost van Nieuwe Tijd aan. Je bent namelijk niet voorbereid als een kleine hummel in je schoot wordt geworpen. Het vraagt enorm veel. Je eigen tijd kun je niet goed meer van te voren bepalen. Je zult rekening moeten houden met. Als je het idee hebt je leven voort te kunnen zetten, zoals je gewend was, zul je eerder geneigd zijn te spreken over lastige kinderen.

Kinderen zijn in de kern niet lastig, echt niet. Ze hebben juist al die expressie nodig voor hun ontwikkeling. En ja, het is buffelen voor de ouders en wennen, maar je zult als ouder jouw leven toch echt een periode opzij moeten willen zetten. Om jouw kinderen op te laten bloeien en dat vraagt om tijd, geduld. Maar ook achter de boodschap kijken van het gedrag dat het kind vertoont.

En dat laatste dat vinden we lastig, het komt domweg niet in ons op. Als een kind dwars gaat liggen, is dat een reden voor. Daar kun je aan voorbij gaan, overheen walsen, de touwtjes nog strakker willen gaan aantrekken, of zelfs het kind gaan straffen. Het werkt allemaal averechts.

Observeer je kinderen van tijd tot tijd. Doe je het niet, raak je de verbinding kwijt. Ga niet blindelings alleen bezig zijn, met opstaan, aankleden, leuke kleren kopen, naar school, snel naar de sport of de muziek. Kijk en observeer hoe je kind doet. Een stil kind zal minder snel opvallen, dan een druk en beweeglijk kind.

Als een kind in jouw ogen lastig is, ga dan eens op onderzoek uit wat jij verstaat onder lastig. Maar ook, waardoor zou dit gedrag ontstaan. Want houdt in je achterhoofd, elk kind is een trouwe hond, die voor zijn geliefden alleen maar het beste over heeft en dat wilt laten zien. In geen elk kind zit kwaad, integendeel. Wij, de volwassenen zijn het vaak die de signalen van lastige kinderen verkeerd interpreteren, waardoor het een steeds grotere kluif wordt.

Elk kind heeft aandacht en liefde nodig, en als je dat kunt geven, en met ze praat als ze lastig gedrag vertonen, zonder beloning en straf. Zul je merken dat jij daar veel plezier van hebt en het kind onbezonnen, zonder angst en naar gedrag opgroeit. Wie wil dit nou niet!

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612