Krachtige vrouwen hebben moeite een leuke partner te vinden

Krachtige vrouwen hebben moeite een leuke partner te vindenKrachtige vrouwen hebben moeite een leuke partner te vinden. Je hebt van die vrouwen, waar de een van houdt en de nader er niets mee moet. Ze staan op de voorgrond, goed gekleed, carrière gemaakt, altijd liefdevol, vol energie. Ze kunnen bij sommige mensen geen kwaad doen. Anderen die raken niet over ze uitgepraat en vinden het maar helemaal niets. Er is geen tussenweg.

Dit zijn vrouwen die een bepaalde kracht uitstralen. Ze krijgen ook alles voor elkaar. Daar zal de een van zeggen, ja natuurlijk, ze gooit al haar charmes in de strijd. De ander zal zeggen, nee hoor, ze is gewoon heel slim en met haar volle verstand staat ze in het leven.

Toch hebben deze vrouwen vaak één ding gemeen. Ze hebben vaak moeite een leuke fijne partner te vinden. We gaan eens te rade bij de mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd om eens te informeren of zei weet hebben van de reden waarom.

Een vrouw die zo krachtig in het leven staat, die kan toch elke man krijgen! Inderdaad, antwoord een medium van Nieuwe Tijd. Alleen wil zij niet elke man. Ze weet namelijk heel goed hoe zijzelf in elkaar steekt. Wat ze een man te bieden heeft en zal niet zomaar om deze redenen vallen voor de eerste de beste.

Het is dus niet zo, dat ze mannen afwijst. Nee, ze wijst eigenlijk zichzelf in meer of mindere mate af voor elke man. De rollen zijn omgedraaid. Ze is niet iemand die gepaaid kan worden. Ze is niet ontvankelijk voor charmes, een dure auto, veel geld. Al zou ze dat zelf niet eens allemaal hebben, ze weet van zichzelf. Ik heb hele andere eigenschappen te bieden, dan wat deze man nodig heeft.

Zo vallen er heel veel mannen af. Die carrièretijgers zijn, die gezien willen worden. Die alles belangrijker vinden dan liefde. Daar komt het eigenlijk op neer. Ze voelt haarfijn aan of een man de liefde in zich heeft op de juiste manier. Dat heeft ze namelijk zelf ook, dat is die kracht die je bij haar ziet.

Die kracht is de liefde voor zichzelf en ze verlangt een man naast zich, die op eenzelfde manier de liefde in zich heeft. Daar zijn er niet zo heel veel van. Maakt haar trouwens ook niet zoveel uit. Ze heeft zo’n fijn eigen leven. Ze zal nooit zomaar haar eigen leven geven aan de verkeerde motor.

Hoe bedoel je de verkeerde motor? Een krachtige vrouw kijkt niet naar uiterlijk en uiterlijk vertoon. Ze kijkt ook niet naar kleding, wat de man doet, of bezit. Deze mannen overigens zijn wel diegenen die haar constant het hof willen maken. Dat weet ze ook. Ze is voor allen even respectvol en aardig.

Met haar krachtige energie maakt ze duidelijk, zonder woorden, dat ze geen interesse heeft. Als de juiste man zich aanbiedt, weet ze dat diep van binnen. Dan stelt ze zich ook open. Maar ze blijft zichzelf. Zal er niets voor laten.

Het grappige is ook, ze hoeft er ook niets voor te laten, want de man die ze toelaat, leeft op eenzelfde wijze als zij. Voordat deze man zich aandient, zullen mensen in haar omgeving verzuchten. Ze zal de eeuwige vrijgezel blijven.

Ze lacht dan en zegt niets. Op de een of andere manier hebben deze vrouwen ook voorspellende vermogens en zij weet dat er op gebied van een relatie zeker iets staat te gebeuren. Ze heeft alleen helemaal geen haast.

Ze leeft namelijk niet met de tijd, ze maakt er gebruik van. Dat is een van haar krachten!