Kies een partner wijs, niet blindelings

Kies een partner wijs, niet blindelingsKies een partner wijs, niet blindelings. Te veel, en te vaak spreken wij spiritueel hulpverleners van Nieuwe Tijd nog mensen die vol zijn van verdriet, omdat de relatie waarin ze zaten er niet meer is. Zo ook vandaag iemand op de chat. Ze kon de woorden bijna niet uitspreken, en ze wilde weten of diegene met wie ze een relatie had gehad, weer terug zou komen.

Als medium zijnde gun je niemand dit verdriet. Echter we hebben nog nooit iemand gesproken die wijs zijn partner had uitgekozen. Die stil had gestaan dat je iemand binnenlaat, die een persoon is met een eigen karakter, eigen geschiedenis die hem heeft gevormd. Dat je blind er instapt, je heel duur en zuur kan komen te staan.

Kies een partner wijs, niet blindelings. Zo ook deze vrouw, ze was ten einde raad. Uit het gesprek kwam naar voren dat ze elkaar 2 maanden geleden hadden leren kennen. Kun je dan al spreken van een relatie?

Nee, maar de meesten zien het al wel zo. Slaan allerlei stappen over. Hoe komt het dat we toch nog steeds zo ongelooflijk vaak de mist ingaan, als het aankomt op het toelaten van een partner. We vragen het aan een medium van Nieuwe Tijd. Het komt voort uit onze kindertijd. Zolang ouders niet weten hoe belangrijk de hechting is van baby’s in hun eerste jaren, blijven we met dit hele nare fenomeen geconfronteerd.

Daarnaast telt ook mee, dat veel kinderen opgroeien bij gescheiden ouders, ook dat heeft impact. We zullen namelijk allemaal onze ervaring op gebied van liefde en relaties thuis op moeten doen. De scheiding op zich is voor kinderen helemaal niet fijn. Vergeet de periode voorafgaand aan de scheiding niet!

Ouders gaan niet zomaar uit elkaar. De periode dat ze niet blij meer zijn, straalt uit op de kinderen. Ze tonen aan elkaar geen affectie meer. Er is niet echt meer een liefdevolle houding naar elkaar. Kunnen vaak ruzies zijn, stiltes. Kinderen zijn zich hier heel erg van bewust.

Als je dit allemaal meemaakt, je als baby niet geliefd hebben gevoeld, omdat ouders niet weten wat nodig is. Ouders die niet liefdevol omgaan, welk voorbeeld heb je dan? Er is immers geen school waar iets wordt gegeven aan les over liefde en relaties.

Ga dan maar eens als iemand jou ziet staan, gezond verstand toepassen. Dat heb je op dit vlak niet, want je hebt immers niets als referentiekader. Je bent zo in de wolken dat iemand je lief en leuk vindt. Het voelt zo magisch!

En juist dat magische gevoel horen we als kind te voelen en mee te krijgen. Dan voel je dat later in en met jezelf ook. Dan kijk je eerst goed uit of de juiste zich aandient. Omdat je eigen leven heel goed voelt, ga je dat niet door een ander onderuit halen.

De vrouw die in tranen was, kreeg van het medium van Nieuwe Tijd die ze sprak mee. Heb je er zelf bij stilgestaan wat je binnen haalde. Heb je je hart niet veel te snel weggegeven? Toen het medium aangaf dat ze bij deze vrouw zag dat ze geen liefde had meegekregen, werd dit beaamt en bedaarde de vrouw. Ook toen het medium van Nieuwe Tijd aangaf dat binnen 2 maanden al spreken van een relatie niet oké is. Dat dat allemaal veel te snel is, gaf de vrouw aan. Je hebt gelijk.

Het medium zei, je hebt geen pijn en verdriet om deze man. Je hebt pijn en verdriet dat je jezelf veel te snel hebt weggegeven, zonder goed te kijken. Deze chat wierp zijn vruchten af. Deze vrouw begrijpt nu heel goed dat ze aan zichzelf mag gaan werken om zelfliefde toe te gaan laten. Daarnaast de tijd te nemen de ander eerst heel goed te leren kennen. En kijk, daar doen wij mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd het voor.