Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Jouw leven, is jouw vrijheid

Jouw leven, is jouw vrijheid

Jouw leven, is jouw vrijheidJouw leven, is jouw vrijheid. Voel je je niet tevreden en gelukkig? Heb je het gevoel dat alles wat je doet, moet? Dan ervaar je waarschijnlijk ook geen vrijheid. De vrijheid om te doen en te laten wat jij zelf graag zou willen om te doen.

Het is ongelooflijk moeilijk als mens je eigen vrijheid te kunnen vinden en toe te passen. Er zijn nu eenmaal dingen in het leven die moeten. Zo zal iedereen iets moeten doen om aan geld te kunnen komen om te leven. De meesten werken hiervoor. Als je dat werken ziet als een noodzakelijk kwaad en elke dag droomt van een wit palmenstrand waar je liever zou vertoeven, is het werken elke dag een zware dobber.

Je eigen gedachten vormen voor een heel groot gedeelte hoe vrij of jij je voelt. Als jij werken een moeten vindt, het huishouden ziet als een taak die je liever niet zou willen uitvoeren. Dan zeggen je gedachten telkens tegen je. Hier hebben we geen zin in, het is dat het moet.

De mens zal dus zelf op de een of andere manier een gevoel bij zichzelf moeten gaan creƫren om de taken die toch moeten, anders te gaan benaderen. Want, stel je voor, al zou je niet hoeven werken, zou je je dan wel vrij voelen? Vaak niet, dan maken we ons weer zorgen over dat we geen werk hebben en voel je je ook niet vrij.

Vrijheid is een gevoel dat je diep van binnen ervaart, als je dat kunt dan is het leven van jou. Dan leef je jouw leven, met al het moeten dat daarin thuishoort. Alleen dan, durf je bij te sturen, stappen te zetten die nodig zijn, om je eigen leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Om dit te bewerkstelligen, te begrijpen en toe te passen heb je soms hulp nodig. Hulp die dichtbij is, en laagdrempelig. Hiervoor kun je je wenden tot een spirituele hulplijn. Hier vind je naast helderzienden, tarot kaartleggers ook consulenten die jou begeleiden naar jouw vrijheid.

Vrij voelen heeft te maken met spirituele ontwikkeling. Daarin ligt de basis voor meer zelf bewustzijn. Zodra je je meer bewust wordt van de dingen die je doet en of ze wel goed zijn voor jezelf, kun je meer vrijheid gaan ervaren. De consulenten op een spirituele hulplijn zijn heel bedreven in het geven van inzichten hierin.

Om erachter te komen wat jou een gevoel van vrijheid geeft, zul je naar binnen moeten keren. Naar jezelf moeten luisteren. Wanneer voel ik mij goed, wanneer niet. Welke activiteit was ik mee bezig toen ik mij energiek voelde. Waar liep ik op leeg en raakte ik door gestrest. Zo maak je bij jezelf een balans op. Een balans die je nodig hebt om toe te werken naar een gevoel van vrijheid.

Een consulent van een spirituele hulplijn biedt jou hierin inzichten, en hulp, waardoor jij ontwaakt. Waardoor jij in gaat zien dat je zelf bij machte bent om je leven vorm te geven. Dat dit niet afhankelijk is van anderen. Met gevolg een gevoel van vrijheid ervaren.

Zodra je dit ziet, en dat alles door regelmatig een spirituele hulpverlener te raadplegen, ervaar je bij jezelf steeds meer een gevoel van innerlijke vrijheid. Je kiest immers zelf voor datgene waar jij je goed bij voelt. Dan kan wel eens een hele grote ommekeer in je leven geven. Dat je besluit dat je het werk wat je al zo lang doet, mee gaat stoppen. Dat je kiest voor iets wat veel meer bij je hoort en past.

Dan bepaal je jouw leven. Dan voel je vrijheid.