Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Is houden van alles accepteren van de ander?

Is houden van alles accepteren van de ander?Is houden van alles accepteren van de ander? We zijn verliefd en wat is het fijn samen. Als een echt lot uit de loterij. Werkelijk alles klopt, het leven is een mirakel geworden. Elke dag sta je op met vleugels, en wat attent dat hij is. Je hebt dit gevoel nog nooit meegemaakt. Er is eigenlijk niets wat je negatief aan hem vindt.

Alles wat hij zegt, doet, het maakt je niet uit. Allemaal super leuk, geen enkel smetje. Je houdt van hem met heel je hart. En ach ja, soms is er wel eens iets hoor. Je heb in de gaten dat hij niet een ster is in op tijd komen, maar ach en dat hij af en toe een afspraak vergeet, nou ja, vergeven hè. Dat is houden van.

Is houden van alles accepteren van de ander? We denken het diep van binnen eigenlijk wel, dat onvoorwaardelijke hè, dat zit toch nog wel erg in ons. Geven en nemen, dus ja, je krijgt de negatieve dingen op de koop er bij, zeggen we dan maar.

Naarmate de tijd vordert, jullie samen een huis hebben, en het leven zijn gangetje gaat, valt er dan ineens toch wel iets op. Hij is niet zoveel thuis, vaak met vrienden weg. Maar ja, dat deed hij ook voordat hij mij leerde kennen. Ik mag daar niets over zeggen.

Hij heeft ook wel eens mij een avond laten zitten, dan was het zo gezellig na kantoor, dat hij geen seconde meer aan de afspraak met jou heeft gedacht. Je vergeet hem, je geeft geen grens aan, je hebt geleerd dat je dan als een zeurpiet wordt gezien. Je moeder zei altijd, geef ze de ruimte, dan blijven ze bij je.

Maar het begint voor jou naar aan te voelen en zeg ik er nu wel of niets over? Je maakt het bespreekbaar met een vriendin en die heeft goede ervaringen met een medium van Nieuwe Tijd. Bel die gewoon eens, of chatten, kan ook. Ze zijn erg goed in jou te helpen om te zien wat wijsheid is. Alles zo laten gaan en er niets van zeggen, of er wel over beginnen. Zo gezegd, zo gedaan.

Er werden credits aangeschaft, het medium was online, het gesprek kon beginnen. Le legde je dilemma voort en het medium begreep direct waar de schoen aan het wringen was. Jij hebt alles altijd goed gevonden hè! Je was zo idolaat van de man? Ja, dat klopt, ik had ook eigenlijk helemaal niets te klagen en dat wil ik nu ook niet doen hoor. Verre van dat. Maar ik merk wel dat ik er last van heb dat ik meer tijd alleen thuis zit, dan samen.

Kijk, geeft het medium van Nieuwe Tijd aan, als ik jou de vraag stel. Wat is voor jou houden van? Er voor elkaar zijn, je hart geven, samen het fijn hebben, romantiek, en elke dag toch een gevoel van thuiskomen. Heb je dat gevoel met hem? Nou in het begin zeker, nu weet ik het niet meer en daarom zoek ik jou op. Ik weet het zelf niet meer.

Dat snap ik, zegt het medium van Nieuwe Tijd. Het volgende is gebeurd. Je was zo gek van deze man, dat al jouw grenzen zijn vervaagd. Je hebt met een blik gekeken dat alles goed vond. Je hebt vanaf het begin je plek en je ruimte niet ingenomen. Ja, maar dan had ik moeten zeggen wat ik niet wil?

Nee hoor, geeft het medium aan van Nieuwe Tijd. Je hoeft niet aan te geven wat je niet wilt. Aangeven waar jij je fijn bij voelt. Zie je en voel je het verschil? Is het niet logisch dat bij met elkaar een leven opbouwen, er naar elkaar wordt uitgesproken wat beider fijn vinden?

Ja daar heb je wel gelijk in. Dus wordt het tijd het gesprek aan te gaan. Niet met een vinger wijzen. Aangeven wat jij fijn vindt en mist. Als hij van je houdt, is er geen vuiltje aan de lucht. Als hij het niet begrijpt, vraag je dan eens af. Geeft deze man voldoende om mij! Houden van is niet alles te hoeven accepteren van de ander. Het is met elkaar kijken waar kan de een zijn ruimte krijgen en waar de ander. Dat is de kunst van het geven en nemen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612