Ik ben niet arrogant, ik heb geleerd mijzelf lief te hebben

Ik ben niet arrogantIk ben niet arrogant, ik heb geleerd mijzelf lief te hebben. Ze heeft zichzelf gevonden en zichzelf lief. Ze merkt heus wel dat anderen over haar praten achter haar rug om. Ze doet er niet neerbuigend over, verre van dat. Ze weet dat sommigen haar arrogant vinden, maar dat is ze helemaal niet. Ze is van zichzelf gaan houden en zo kennen ze haar niet.

Ze bruist van de energie, elke ochtend uitgerust uit haar bed. Ze is afgevallen, omdat ze zich zo goed voelt. Ze is blij met haar eigen figuur. Ze kan eigenlijk niets bedenken wat ze niet meer fijn vindt aan zichzelf.

Dat is wel anders geweest. Ze durfde eerst niet zoveel. Was bang dat ze niet goed genoeg was. Ze was te dik, haar haar beviel haar niet. Mede ingegeven door telkens teleurgesteld te zijn na weer daten met een man, die dan niet verder wilde, of niets meer van zich liet horen, was ze aan de slag gegaan met zichzelf.

Ze had diverse malen gechat met een medium van Nieuwe Tijd en die had haar in laten zien dat ze een heel mooi mens was. Een prachtige ziel had, maar zolang ze die zelf niet zou koesteren en omarmen, niemand bij haar zou blijven. Het werd tijd om zichzelf lief te gaan hebben.

Dat had haar wakker geschud en haar tot nadenken aangezet. Ze was eens gaan lezen over eigenliefde, over spiritualiteit en zo was ze telkens een stapje verder gekomen. En ja, haar omgeving had wel in de gaten dat ze veranderde. Zelf vindt ze ten goede. Ze duikt nergens meer voor weg. Is heel duidelijk geworden. Ze heeft gemerkt, dat als ze dat doet, ze er een hoop duidelijkheid voor terugkrijgt.

En ja, dan zijn er die haar arrogant vinden. Nou, verre van dat. Ze staat nog steeds voor iedereen klaar, allen als zij voelt dat ze het kan. De tijd voor heeft en energie. Diegenen die moeite hebben dat ze nu af en toe nee zegt, is niet haar probleem. Ze heeft geleerd dat nee zeggen juist heel geod is.

Ze krijgt van anderen nu veel meer respect en dat allemaal door een paar chats met een medium van Nieuwe Tijd. Die ook aangaf, wil jij mee in de nieuwe tijd waar we voor staan, zorg dat je jezelf gaat zien staan.

En dat heeft ze gedaan. Ze staat als een huis, blaakt van het zelfvertrouwen en ja, dat wordt haar soms niet in dank afgenomen. Maar ze heeft geleerd, als ik mij goed voel, dan is het goed. Ik ben niet op de wereld om anderen te entertainen, te verzorgen, de hele dag voor klaar te staan.

Die zijn toch zelf volwassen! En waar ze ook mee gestopt is, is met anderen te voorzien van wat beter is voor ze. Of ongevraagd advies te geven. Ze merkte dat daar eigenlijk helemaal niemand op zit te wachten. Het gaf alleen maar gedoe en gezeur en mensen luisterden er toch niet naar.

Ze is blij met haar chats met een medium van Nieuwe Tijd, het heeft haar zoveel gebracht. Ze heeft er een complete omslag mee gemaakt in haar leven. Eindelijk voelt ze zich door anderen gezien. Ja, behalve dan diegenen die haar arrogant vinden.

Weet je, diegenen die dat vinden, die zijn eigenlijk een tikkeltje jaloers op haar. Die willen eigenlijk ook zo zijn als haar. En het mooie is, ze gunt het hun, dat straalt ze ook uit. Ze geeft dat zelfs aan. Maar als die er niet voor open willen staan, dan besteedt ze haar energie er niet meer aan.

 

Dat deed ze vroeger wel, ze bleef dan de ander bewegen, eigenlijk liefde geven maar dan op een gemaakt, niet gemeend manier. Daar is ze nu van genezen, ze is nu echt liefde en diegenen die dat snappen, die begrijpen haar.