Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Hoe vaak verdedig jij jezelf

Hoe vaak verdedig jij jezelfHoe vaak verdedig jij jezelf. Heb je enig idee hoeveel keer op een dag je in de verdediging schiet? Wellicht nog nooit bij stilgestaan alleen het effect er van, zonder dat je het in de gaten hebt, kan wel eens de drama in jouw leven veroorzaken. Om die reden is het eens bijhouden hoe vaak of je het doet en te zien wat het veroorzaakt, best wel eens leuk om te doen.

Door er bewust naar te gaan kijken bij jezelf, zie je ook hoe vaak anderen het doen. Dan begin je je als vanzelf af te vragen, waarom doe ik dit eigenlijk! Ik heb toch aan niemand verantwoording af te leggen waarom ik iets doe en hoe of ik het doe. Zonder dat je het weet, doe je het bijna de gehele dag. En dan is zo’n dag knap vermoeiend. Dat de mens dit van huis uit doet, is een reden.

De reden om je te verdedigen
Dat de mens zich verdedigt en bijna als een soort van automatisme gebeurt, komt omdat we niet worden geleerd de dingen te mogen doen, die goed zijn voor onszelf. De hele jeugd is gericht er op dat je leert voor anderen klaar te staan. Dat je leert je best te doen. Dat je leert beleefd te zijn. Alles wat we leren, is dus gericht op anderen en niet op onszelf. Zo wordt het een gewoonte die er langzaam aan insluipt, en later de zure vruchten van plukt. Je loopt jezelf voorbij, je ziet jezelf niet staan. Dus ga je als vanzelf een verdedigende houding aannemen.

Als kind geïndoctrineerd
Je herinnert je vast en zeker nog wel dat je als klein kind kon stampen met je voeten van woede, dat je je zin niet kreeg. En dat je brulde, woest was. Wie zou voor jou bepalen dat het niet mocht! Je moest en je zal. Een kind moet leren wat wel en niet mag en om die reden kan die dingen doen waarvan de ouders vinden dat het niet hoort. Logisch, een kind weet nog niets en leert aan de hand van wat die ziet, hoort en ervaart en zal regelmatig de mist ingaan. Daar is het kind voor.

Aanpak ouders/opvoeders is verkeerd
Dit begrijpen we allemaal. Het is de manier waarop er daarna gereageerd wordt op onze woedeaanval die we als kind hebben. Ouders worden boos, kunnen het kind een tik geven. Je kunt in de hoek worden gezet. Je krijgt geen tekst en uitleg waarom het niet zo werkt. Je wordt aan je lot overgelaten. De woede zakt, maar de emoties er onder blijven in je lijf zitten. En stapelen vrolijk op elke keer dat jij wederom je zin niet krijgt.

Effect aanpak ouders/opvoeders
De aanpak het kind te negeren, te straffen, zorgt er voor dat het kind zich op een gegeven moment niet meer veilig voelt. Trekt zich terug, waakt er voor nog een keer te doen waar die zelf zin in heeft. De eigen Ik wordt de kop ingedrukt. We gaan stiekem toch, als we ouder worden onze eigen zin doen. Ouders gaan nog harder straffen en hebben het kind niet meer in de hand als ouder. De lastpak is geboren, die diep van binnen onzeker en angstig is en geen idee heeft wat wel en niet mag of goed is.

Gevolg hiervan is jezelf gaan verdedigen
Je snapt dat het gevolg van deze aanpak, die bijna bij elk kind zo gebeurt, is dat je op volwassen leeftijd telkens in de verdediging schiet. Dat doe je omdat je niet weet wat wel en niet mag, maar ook vanuit je onzekerheid en angst die diepgeworteld zit. Je voelt je direct schuldig, zodra een ander je ergens op aanspreekt en gaat direct in de verdediging. Je ervaart de opmerking van een ander, als iets wat niet mag. Het kleine angstige kind in jou is nog steeds aanwezig en nooit volwassen geworden. Ze hebben je het niet geleerd.

Gevolgen van in de verdediging schieten
Je leven zal een aaneenschakeling zijn van goede en slechte momenten. De balans ontbreekt om op een volwassen manier te kijken, te ervaren en te doen. Emoties die je voelt worden verkeerd geïnterpreteerd en zitten je constant dwars. Je hebt geen idee wat je er mee moet. Relationeel, op welk vlak dan ook, relatie, familie, vrienden, werk, het loopt niet. Herken je jezelf hierin. Begrijp je nu waar het aan schort en wil je dolgraag het kleine angstige kind de baas worden, zodat je met een volwassen blik je leven kunt gaan invullen. De verdedigingspositie achter je laten en je veel vrijer voelen? Bel of chat dan eens met een van de top mediums van NieuweTijd. Zij helpen je graag met antwoorden en inzichten en tips om te veranderen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612