Hoe trek je aan wat je voor ogen hebt met je leven?

Hoe trek je aan wat je voor ogen hebt met je leven?Gedachten als boosheid, schaamte, twijfel, oordelen, invullen of angst, belemmert je om datgene naar je toe te trekken wat je wilt.

De mens wilt veel en voornamelijk een fijn leven waarin alles op rolletjes loopt. Ons zijn is daarop gericht. Soms ervaren we dat gevoel, kunnen we achterover hangen en denken dan, het is er. Om even later direct weer opgeslokt te worden door een angstgedachte, boosheid die een ander veroorzaakt, een oordeel te vellen, al is het in gedachten of voor een ander iets in te vullen.

De vraag is, wanneer ben je daar waar je voor ogen hebt, dat je wilt zijn. Zullen er niet altijd dingen zijn, die er voor zorgen dat we er misschien wel nooit gaan komen, waar we willen zijn. Zal het dan misschien al niet zo zijn, dat we er al zijn waar we willen zijn, als we het maar zouden willen zien!

Op het moment dat alles op rolletjes loopt, ervaar je diep van binnen ook een soort van sereniteit, alles is goed, alles mag er zijn, niets is verkeerd. Wat heerlijk. Zou het ook niet zo kunnen zijn, dat als deze staat van zijn te lang aanblijft, dat jij zelf ook niet meer zo blij zal zijn als dat je voelde op dat geluksmoment!

Zal het niet zo zijn dat de mens het ook nodig heeft die veranderingen, die emoties, zowel negatief als positief om het leven ten volle te kunnen beleven en te benutten. Om te mogen groeien en de staat van zijn er eigenlijk altijd is.

Mogen die gedachten als boosheid, angst, twijfel er dan ook af en toe gewoon zijn, ik denk het wel. Want daar zijn we tenslotte mens voor. Wel is het bewezen dat als je altijd angst ervaart, met gevolg twijfel, boosheid, dat je nooit dat gevoel gaat krijgen dat het er is, zoals je graag zou willen dat het er zou moeten zijn. Dan blijf je zoeken, terwijl het er allemaal al is.

Om die reden is het jezelf af en toe een goed onder de loep nemen, en je eigen gedachten bekijken, voelen, zien nooit weg. Als je er dan achter komt, dan je te veel in het negatieve denken zit, kun je bijsturen.

Dat bijsturen is heel eenvoudig, gedachten positief laten zijn, stoppen met oordelen en invullen. Je zult merken dat het direct effect heeft op jezelf, je energie krijgt de ruimte om beter te gaan stromen. Vermoeidheid verdwijnt, je voelt je vrolijker en luchtiger en de mens om je heen gaan hierdoor anders op je reageren.

Als je iets wilt aantrekken, is de weg, let op je gedachten en de bijbehorende gevoelens. Krijg je niet wat je voor ogen hebt, verander je gedachten, dan ervaar je andere gevoelens. Die gevoelens heb je plezier van en anderen geven je dan ook plezier.

Vind je het lastig hier zelf mee aan de slag te gaan? Heb je gen idee waar je met je eigen gedachten zit, neem dan contact op met een medium of paragnost van Mastermedium. Zij weten als geen ander jou in te laten zien hoe jij aan de slag kunt met de hele simpele formule, verander je gedachten.

Dat dit niet de eerste keer je direct zal lukken, helemaal niet erg. Oefening baart kunst. Geef het dus niet op, samen met een Mastermedium lukt het je wel. Verwacht geen wonderen direct de eerste dag. Ze komen wel, dat is een gegeven.

Jouw gedachten hebben er namelijk ook voor gezorgd dat je niet al het moois meer ziet wat het leven je biedt. Dat komt vanzelf terug als je gedachten in een positieve stand gaat zetten. Zo manifesteer je al je wensen, die je graag verwezenlijkt wilt zien. Dan zie je dat ze er al zijn.