Hij is zo leuk, haalt hij de blokkade er af?

blokkadeHij is zo leuk, haalt hij de blokkade er af? Ze was zo benieuwd en om die reden zocht ze contact met een medium op Nieuwe Tijd chat. Ze is 47 en al lange tijd alleen geweest. En ja, nu, ze voelde vlinders in haar buik. Hij is zo leuk. Maar vorige week heeft ze iets gezegd, waar hij niet blij mee was en blokkeerde haar direct.

Ze zit al een week in spanning en stress, wanneer gaat ze weer iets van hem horen? De mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd krijgen dagelijks deze vragen voorgeschoteld. En hoe graag ze ook zouden willen dat er weer contact komt, wat gaat dit worden?

Het gaat niets worden, het kan niet en waarom zien mensen dat zelf niet in? Zijn we zo naïef, dat we alleen maar blijven hangen in. Hij is zo leuk! Schijnbaar wel, anders zouden niet velen deze vragen blijven stellen.

En dan, de vraag luidt, komt er nog contact? Dat zegt nog helemaal niets over een vervolg. Daar wordt altijd aan voorbij gegaan. Want als er contact is, is alles er toch weer goed en gaan we vrolijk door.

Voorbijgaand aan een heleboel zaken, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan. Wel eens stilgestaan bij het feit dat deze man helemaal niet zo leuk is? Vaak is het dan even stil. Is iemand leuk, als die jou blokkeert, omdat jij hem iets zegt, wat hem niet bevalt? Dan beginnen bellen te rinkelen. Enig idee wat voor effect het heeft op jou, mocht hij weer contact opnemen? Ga je dan elk woord op een weegschaaltje leggen?

Dat ga je namelijk doen, omdat je zo idolaat bent van deze man, want hij is zo leuk. Dat je heel voorzichtig gaat worden, wat kan ik wel en niet zeggen. Maar daar staan we totaal niet bij stil. Hoe leuk is deze man eigenlijk als hij je blokkeert?

Je hebt groot gelijk, hoor je dan als medium en dat is goed om te horen. We zijn namelijk niet alleen een spiritritueel medewerker om mensen een toekomst te voorspellen of een antwoord te geven op hun vragen.

Wij van Nieuwe Tijd schudden ook graag mensen wakker. Want dan gaan ze zichzelf namelijk zien staan en niet een man die zo leuk is en het helemaal niet is. Het medium vroeg haar, had je last van gewetenswroeging over wat je hebt gezegd? Nee, totaal niet. Dan is het dus niets geks geweest wat je hebt gezegd.

Deze vrouw begon in te zien hoe ze zichzelf eigenlijk een rat voor ogen aan het draaien was. Het medium vroeg haar, is hij respectvol, zoals hij nu doet? Nee, totaal niet. Ze begreep de boodschap. Ze wilde dat hij leuk was, ze keek naar zijn buitenkant. En ging daardoor totaal voorbij aan wat hij deed.

Ze zag het niet, had het gewoon echt niet in de gaten! En dames, het wordt tijd dat we dit wel in de gaten gaan hebben. Wil je liefdesverdriet voorkomen. Jaren met een gebroken hart blijven rondlopen.

Je accepteert eigenlijk alles van de ander, puur omdat je de ander leuk vindt en je eigenlijk al bang bent dat hij je gaat verlaten en jou niet leuk genoeg vindt? Denk je dat deze verbintenis enige kans van slagen zal hebben? Ja, als jij je mond houdt, hem alles laat beslissen en hem over alles de macht geeft.

Denk je dat jij dit volhoudt? Denk je dat het voldoende is, dat jij hem leuk vindt? Of gaan we verder kijken dan onze neus lang is?