Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Het geluk zoeken, wanneer stop je ermee?

Het geluk zoeken

Het geluk zoekenHet geluk zoeken, wanneer stop je ermee?. Het geluk zoeken, een dagelijkse bezigheid voor velen. Niet wetende dat het er allang is. In hunzelf zit, maar maar verkeerd blijven kijken.

Ze zoeken het in een partner, een vriendin er bij, een verslaving, een auto, een motor, een huis, geld verdienen. Opvallend gedrag en kleding, kijk mij eens, ik mag er zijn.

Ondertussen diep van binnen een leeg gat voelen, nou voelen, het juist niet willen voelen en dus alles voorkomen om dat lege gat te voelen. De zoektocht naar geluk, brengt een mens eerst op plaatsen die hem snoeihard doet laten lijden. De liefde wil hem daarmee iets duidelijk maken. Zie je niet waar je mee bezig bent?

Met aandacht vragen, exorbitante aandacht nodig hebt. Een verslaving je kapot maakt? Constant van partners veranderen je niet gelukkig maakt. Het werk wat je doet je tot op heden nog nooit echt is bevallen. Geld nooit genoeg is. Wanneer ga je het zien, vraagt de liefde zich af. Hoeveel wil je dat ik je nog geen aan miserabele tijden, voordat je mij toestemming geeft je te gaan leiden en begrijpt dat het zoeken naar geluk je leven lang al voor het grijpen lijkt te liggen.

Het hele bijzondere aan de liefde is, dat het alle tijd van de wereld heeft. Nooit zal oordelen of veroordelen, geeft medium Chantal van Mediumvisie aan. Nooit je te kort wilt doen, maar dat het de mens is die het juiste niet wilt zien. Net zolang doorgaat, totdat die niet meer kan en pas dan, zijn ogen opent.

Geluk zoeken, hoe ontstaat dat eigenlijk vragen we aan medium Chantal van Mediumvisie. Het ontstaat als we in onze kindertijd niet voldoende aandacht en liefde krijgen. Elk kind verdient dat en ouders denken vaak dat het geven van eten, drinken, laten slapen al voldoende is waardoor het kind zich gelukkig voelt.

Het is niet voldoende. Een kind moet zich op een bepaalde manier geliefd voelen en voelt het kind het niet, gaat het op zoek. Het ene kind duikt weg, hopende dat ze het zullen vinden, dat het opvalt. Het andere kind gaat stampvoeten, om zo de aandacht te vragen. Allemaal tekenen die het kind aanwendt omdat het zich niet gelukkig voelt.

Deze tekenen worden op een verkeerde wijze geïnterpreteerd door de huidige maatschappij. Waardoor op latere leeftijd, de volwassen persoon in feite zo beschadigd is, dat het rondloopt met een leegte. Alleen hier geen idee van heeft. Het weet immers niet hoe een het voelt om wel geliefd te zijn.

Zo ontstaat de grote zoektocht naar geluk. Ouders die het hun kinderen niet geven, zijn zich hier van zelf niet eens bewust. Ze richten hun aandacht op andere zaken, als bezit, geld verdienen. Of juist niet en in de misère van de ellende blijven hangen. Dit is het voorbeeld van het kind. Die gaat dus eerst buiten zichzelf om naar dat geluk, geeft medium Chantal van Mediumvisie aan. Eigenlijk net zoals zijn ouders het hebben voorgedaan.

Na veel omzwervingen, leed en verdriet, komen er bij ons aankloppen, bij Mediumvisie. Die hebben in feite geluk. Want wij, mediums en paragnosten zijn bij uitstek diegenen die deze gelukzoekers wakker kunnen schudden. Waardoor hun leven de juiste wending kan gaan nemen.

Ze leren door de fijne spirituele gesprekken waar het geluk zit, dat ze niet er naar hoeven te zoeken. Ze gaan beseffen wat er mis is gegaan en hoe ze dat kunnen veranderen. Iedereen heeft daar uiteraard een eigen keuze in. De meesten grijpen de consulten van mediumvisie met beide handen aan. Eindelijk begrijpen ze hun zoektocht, die verre was dan normaal.