Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Heb jij een gezonde of ongezonde liefdesrelatie?

Ongezonde liefdesrelatie

Ongezonde liefdesrelatieHeb jij een gezonde of ongezonde liefdesrelatie? Allemaal willen we een fijne relatie, want daar voelen we ons het fijnste bij. We noemen dat een gezonde relatie. In elke relatie is er wel iets, soms heftiger en soms minder. We zijn tenslotte mens en dingen kunnen ons raken. Maar er wel eens bij stilgestaan of je in een gezonde of ongezonde relatie zit en waar je dit dan uit op kan maken.

Wij van Nieuwe Tijd laten je graag zien wat een gezonde relatie is en wat ongezond is, zodat je daar voor jezelf een conclusie uit kunt trekken, of je nog wat kunt schaven aan jouw relatie. Om  met de deur in huis te vallen, ongezond is als je eigenlijk langs elkaar heen leeft, weliswaar in elkaars nabijheid vertoeft, maar niet echt met elkaar bent verbonden.

Je hebt samen geen gespreksstof, geen diepgang, je bent wel samen, maar hoe dan, zal een medium of paragnost van Nieuwe Tijd aangeven. Jullie leven te veel een eigen leven. Op zich is daar weer niets mis mee, maar een relatie hebben, betekent ook, we hebben elkaar iets te vertellen. Je voelt dat je die verbintenis jou een sprongetje geeft.

Waar kun je nog meer aan zien of de relatie aan de ongezonde kant zit van de balans. Jullie willen elkaar in de macht hebben. Als e een iets zegt, duikt de ander er direct bovenop, met een soort van tegenaanval. Zo kom je nooit tot de kern van een relatie. Die vraagt namelijk om hoor en wederhoor. Naar elkaars argumenten te luisteren. En niet direct de ander afkappen met iets.

Waar je ook aan kunt merken of er sprake is van ongezond met elkaar omgaan, zegt een medium van Nieuwe Tijd, als de energie je energie kost. Dat is natuurlijk een spiritueel praatje, maar wel een hele belangrijke. Energie doen we op door middel van slapen, maar ook door overdag lekker met elkaar op een golflengte te functioneren, waardoor je elkaar energie geeft.

Is er altijd gekibbel, vaak echt ruzie en hard schreeuwen naar elkaar. Loopt de een weg, als het te ingewikkeld wordt. Wil de een altijd gelijk. Wordt er gedreigd met dan beëindigen we de relatie maar. Kan iemand slecht tegen zijn verlies, is er sprake van geen vertrouwen en gaan we elkaar controleren, dan wordt de liefdesrelatie wel heel erg ongezond.

Met andere woorden allemaal situaties waarin we ons ongezond gedragen en eigenlijk sprake is van heel veel onvolwassenheid. Laten we dan nu eens kijken hoe een gezonde relatie er uit ziet en wie weet, kunnen jullie daar je voordeel mee doen om je eigen relatie naar een hoger plan te tillen. Eventueel samen met een spiritueel consulent van Nieuwe Tijd. Die je overigens via webcam, als een soort van zoom meeting kunt raadplegen! Totaal nieuw in paraland kun je wel zeggen.

Een gezonde relatie zijn beide partners zich bewust dat ze de relatie met een reden zijn aangegaan. Daar doen ze moeite voor. Ze gaan op een volwassen wijze met elkaar in gesprek. Ze informeren elkaar op een open, respectvolle manier. Ze zijn zich bewust dat ze verschillend zijn en daarom ook de dingen anders kunnen doen en zien. Daar laten ze elkaar inde waarde.

Ze hebben vertrouwen in elkaar, dat stralen ze ook uit. Eronder zit zelfvertrouwen. Ze leven elk hun eigen leven, en delen dat met elkaar. Ze krijgen energie van de relatie. Ze betrekken elkaar in ieder hun leven.

Ze stellen vragen aan elkaar, hoe de ander een bepaald iets ziet. Maar ze gaan niet voor de ander beslissen hoe die het moet zien en doen. Er is overleg bij bepaalde zaken die daar om vragen. Waarbij ze samen de zaken afwegen wat het beste is.

Dit is een gezonde relatie en wie wil dat nou niet? Hulp nodig om je relatie naar een hoger plan te brengen? Chat dan gerust een samen met een spiritueel consulent/coach van Nieuwe Tijd.