Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Geluk bereik je door weerstand

Geluk bereik je door weerstand

Geluk bereik je door weerstandGeluk bereik je door weerstand. Als het leven een gespreid bedje zou zijn, was niemand gelukkig. We hebben weerstand in ons leven nodig, om persoonlijk te mogen groeien.

Het liefst niet te veel weerstand, en ook niet te vaak om persoonlijk te mogen groeien. Het liefst niet te veel weerstand, en ook niet te vaak. Geluk bereik je door weerstand, Als het leven een gespreid bedje zou zijn, was niemand gelukkig. We hebben weerstand in ons leven nodig, om persoonlijk te mogen groeien. Het liefst niet te veel weerstand, en ook niet te vaak. Net genoeg om het leven aangenaam en leefbaar te maken. Helaas hebben we het niet voor het zeggen en overkomt ons soms veel dingen tegelijkertijd, waardoor we onszelf door kwijt kunnen raken.

De wet van Murphy
Misschien heb je wel eens gehoord van de Wet van Murphy, in de wandelgangen staat deze wet voor bedrog. Als er één ding verkeerd gaat, gaat alles verkeerd. In werkelijkheid bedoelde Murphy er iets geheel anders mee. Als iets op verschillende manieren gedaan kan worden, en een van die manieren een rampzalig einde kent, dan zal dat ook gebeuren. We trekken dan het ongeluk naar ons toe.

Als de wet van Murphy toeslaat, gebeuren er vaak drie nare dingen tegelijk. Veel mensen die hiermee in hun leven te maken krijgen zoek hulp in het spirituele. En komen om die reden terecht bij mediums werkzaam op www.mediumteam.nl.Het is te veel om het allemaal zelf aan te kunnen en biedt een goed gesprek met een medium of paragnost een uitkomst. Dan zijn de meeste essentiële dingen in een mensenleven zo aan verandering onderhevig, dat we er zelf geen weg meer in zien. De weerstand in het leven is dan groot. En toch, al slaat de wet van Murphy toe. Je komt er weer bovenop en vaak nog sterker en krachtiger dan je ooit tevoren was.

Weerstand kun je niet altijd voor zijn
Zonder weerstand, geen geluk. Hoe gek het ook klinkt, we hebben dus soms echt tegenvallers in ons leven nodig, willen we ons weer gelukkig gaan voelen en vaker voelen we ons na een zwarte bladzijde in ons leven nog gelukkiger achteraf. Dan zien we dat voor alles een reden is geweest en hoe zwaar het ook is geweest om er doorheen te komen. Het geluk hebben we daarna weer aan ons zijde.

Waarom hebben we weerstand nodig
De mens is van nature een gewoontedier en eenmaal iets op een bepaalde manier aangeleerd en zijn gaan doen, pak je de mens niet snel weer af. Tel daarbij op dat de mens liever geen veranderingen heeft, want dat is eng, slecht tegen verlies kan, van een baan, een partner, dan raken we uit ons doen. Dan zijn we onze gewoontes kwijt, de rituelen. Dan komen we misschien thuis te zitten en maken ons druk dat we niets omhanden hebben. Als onze partner uit ons leven verdwijnt, dan worden we geconfronteerd met leegte, een geheel ander ritme en vaak vinden we dat heel onplezierig. We raken compleet uit ons doen.

We ervaren dan weerstand, terwijl als je er goed over nadenkt het eigenlijk helemaal geen weerstand hoeft te zijn. Want het leven kent nu eenmaal verandering. Maar toch, je ziet het als dingen veranderen, ervaren we dat als een weerstand in ons leven en gaan we ons ertegen verzetten. We willen het terug zoals het was. Niet realiserend dat dat nooit meer zal gaan gebeuren. Al kom je op een gegeven moment weer samen, de energie is veranderd, jullie zijn veranderd en dat heeft effect op het samenzijn.

Om geluk te willen zien, zul je ook weerstand moeten zien. Door weerstand te ervaren, word je aan het werk gezet. Wordt er iets van je verwacht, en weet je, je hebt zoveel kracht in je. Het gaat je lukken. En vind je het moeilijk dit pad alleen te doorlopen. Weet dan dat je te altijd kunt wenden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot een top team van mediums op NieuweTijd. Hier kun je chatten, bellen met een medium, jij kiest zelf.

Blijf niet rondlopen als je weerstand in je leven ervaart, laat een medium over je schouder meekijken en je bijstaan in de tijd dat je in de weerstand zit. Des te sneller kom je er weer uit.