Er komt een Nieuwe Tijd aan

NieuweTijd.nlEr komt een Nieuwe Tijd aan. Het zal niemand zijn ontgaan, dat we momenteel in een tijd zitten die donker en zwaar aanvoelt. Na donkerte komt licht. Licht is een Nieuwe Tijd. We komen allen voort uit het universum, zijn prachtige zielen, die alleen op het aardse het goede komen brengen. Dat kan niet anders. De mens is niet geboren om in het donker te leven. De mens leeft in het licht en voor het licht. Is goed van zichzelf.

Er kan niet anders dan een Nieuwe Tijd aankomen, maar daarvoor moet het eerst een flinke chaos zijn. Dat alles op zijn grondvesten schudt en waarom is dat? De mens is een gewoontedier, een kuddedier. Houdt niet van verandering.

Is pas bereid tot verandering over te gaan, als die moet. Diep een put is ingezakt, daar de bodem van heeft bereikt. Dan reikt die met beide armen in de lucht en fluistert, help mij. Ik weet het niet meer en geeft zich over. Moegestreden en op.

Daar zitten we nu middenin. Is de bodem al in zicht! Voor de lichtwerkers van Nieuwe Tijd, jazeker, die staan in het licht, die krijg je er niet uit. Die zijn de voorlopers voor de Nieuwe Tijd en die kun jij elke dag raadplegen, als je er even doorheen zit.

Elke dag jezelf herpakken, programmeren om mee te kunnen doen straks in de nieuwe tijd die er komen gaat. Liefdevol, respectvol, menswaardig, gelijkwaardig. Er moest iets gebeuren, de liefde heeft ingegrepen. Die zag dat we te veel zaken belangrijk begonnen te vinden die helemaal niet belangrijk zijn.

Die zag dat we aan het afdwalen waren en fluit ons terug. We zijn onbewust meegezogen in een flow, die voor de mens zelf niet goed is. Net zoals jij zelf op individueel niveau wakker kunt worden, kan dat ook en masse.

De liefde die zorgt daarvoor, die is bezig om ons weer richting het licht te krijgen. Daar kunnen wij allemaal ons steentje aan bijdragen. Door de natuur weer respect te gaan geven. De aarde te zien als de plek waar wij te gast zijn.

Dat het leven ongelooflijk mooi kan zijn, als we de juiste dingen maar willen zien en die waren we even kwijt. We werden onaardig, afgunstig, hebberig, oneerlijk, gemeen en vooral, we lieten onszelf in de steek. Daar steekt de liefde nu een stokje voor. Die laat ons zien, ga niet mee in die waanzin om alles belangrijk te vinden en te maken wat het niet is.

Geniet van contacten, van elkaar, van de natuur, respecteer die. Kijk eens waar jij je eigen steentje richting de nieuwe wereld kunt gaan bijdragen. Klaarstaan voor elkaar van oprechtheid en puurheid. Maar ook richting de aarde zelf. Waar kun jij iets veranderen, zodat het licht weer de ruimte krijgt om voluit te kunnen gaan schijnen?

Dat start bij jou, in jou. De angst staat je in de weg. Die weerhoudt je om datgene te doen wat je hart je influistert. Niet bang zijn om de weg van je hart te gaan volgen. Je zult er rijkelijk voor worden beloond. Denk en leef in overvloed, dan krijg je overvloed. We zijn in armoede gaan denken. We wilden te veel, het kon niet op.

Het wordt tijd anders te gaan denken, kijken en doen. Niet meer gemaakt leuk en lief te zijn. Daar lopen we op vast, wordt het donker van. Dat maak ons onmachtig en gaan we weer op zoek naar de macht. We denken dat dat het is, maar dat is het helemaal niet. Het is de kracht in ons die we kwijt zijn, eigenlijk nog nooit echt hebben gevonden, waar we nu allen naar op zoek zijn en die gaat zorgen voor het licht.

Licht vraagt om kracht. Een kracht die jij in je hebt en nog te weinig toepast. Wil je weten wat die kracht is en hoe je die het beste kunt gebruiken en wat de voordelen daarvan zijn? Chat dan eens met een medium of paragnost van Nieuwetijd.