Elke ochtend starten. Met de zin, je bent prachtig krachtig

Je bent prachtig krachtigElke ochtend starten. Met de zin, je bent prachtig krachtig. Dan gaat er iets gebeuren. Je gaat er in geloven. Je gaat je er naar gedragen. Je gaat er naar handelen.

Je hele systeem van top tot teen gaat er positief van gloeien. Je bent prachtig krachtig. Eigenwaarde wordt zichtbaar en voelbaar.

Wat een ander ook van je vindt, ooit tegen je heeft gezegd. Al heb je in je kindertijd nooit gehoord dat je goed genoeg bent, zoals je bent. Haal deze tijd in, laat de woorden van een ander zijn voor wat ze zijn. Je kunt altijd aan de slag, nu je volwassen bent, om alles wat ze je hebben wijsgemaakt, te veranderen naar positiviteit.

Ze belt al vroeg, ze weet eigenlijk niet waarom ze belt. Ze zocht een luisterend oor en om die reden kwam ze terecht op Luisterconsulenten. Ze belde niet met de eerste de beste consulent. Ze had de profielen gelezen en toen wist ze het. Die, ja die moet ik hebben. Die gaat mij vertellen waarom ik niet vooruit kom. Waarom ik elke keer weer vastloop.

Ze kwam terecht bij medium Von van Luisterconsulenten. Ze noemde haar naam en medium Von heette haar welkom. Ik voel het zei ze, ik zit goed. Ik heb geen idee waarom ik bel. Zeg jij het maar Von. Het medium van Luisterconsulenten vroeg naar haar leeftijd. Ze was 41. Wat ben jij prachtig krachtig zei het medium.

Nou, ja, dat valt wel mee. Nee, nee zei medium Von, ik weet dat je dat van jezelf nog niet weet. Ik zie dat je heel erg veel hebt gedaan. Klaargestaan, jezelf weggecijferd, een hoop goed gevonden. Je hebt een partner zie ik en ook kinderen. Dat klopt en je vraagt je af, wat voeg ik eigenlijk toe.

Hoe weet je dat allemaal. Omdat je een open boek bent, openstaat met je energie. En ik zie dat je er over na aan het denken bent, wat liefde is. Je vraagt je af of je dat ooit hebt geweten. Nou ja zeg, sprak de cliënt uit. Je denkt ook na over je partner.

Dat klopt, ik heb de leukste en de liefste die ik mij maar kan wensen, maar ik mis iets. Dat heb ik allang gezien, maar dat heeft niets met je partner te maken. Nu wordt het interessant, zei Fleur, de cliënt. Nu heb je mijn volledige aandacht.

Heb jij je ooit wel een prachtig krachtig gevoeld? Jawel, op bepaalde momenten. Als ik mij heel mooi had aangekleed, had opgemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Dus, als jij je mooi aankleed en dan in de spiegel kijkt, dan vind je jezelf prachtig!

Ja, maar lang niet altijd hoor. Ik heb het idee dat ik geen idee heb, wat liefde is. Ik ben er naar op zoek, denk ik. Dat denk je dan goed, zegt medium Von van Luisterconsulenten. Maar met denken kom je niet waar je uit wilt komen.

Wel met voelen. Ja, daar ben ik eigenlijk ineens zomaar mee begonnen. Nou, dat is niet zomaar. Iets dwingt je. Zo voelt het ook. Je bent aan het leren voelen wie je bent, wat jij wilt, waar jij blij en gelukkig van wordt. En dat is de weg naar prachtig krachtig.

Als je dat elke ochtend hardop in de spiegel tegen jezelf gaat uitspreken, moet je kijken wat er gebeurt. Het lege gat wat je nu voelt, wat je mist en eigenlijk bij je partner wilt halen, komt dan vanuit je eigen diepe binnenste.

Je hebt je nog nooit prachtig krachtig gevoeld. Stilte aan de andere kant. Kippenvel bij het medium. Je weet het hè, zegt Fleur. Ja. En nu weet jij het ook. Je bent iets waard, heel veel waard en dat ga je voelen door jezelf prachtig krachtig te gaan vinden.