Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Een mooi gesprek, geeft een nieuw begin

Een mooi gesprek, geeft een nieuw beginEen mooi gesprek, geeft een nieuw begin. Soms zijn er van die gesprekken die je voert met een cliënt op www.mediumteam.nl zo mooi, dat je daar als top medium een heel goed gevoel aan overhoudt en uiteraard de cliënt ook. Tijdens het gesprek, voel je gewoon dat de cliënt al verandert. Door de antwoorden en de inzichten die je liefdevol meegeeft. Zo’n gesprek voelt dan net alsof het zo moet zijn. Dat alles klopt.

Dat bijvoorbeeld het universum de cliënt en het top medium met voorbedachte rade bij elkaar heeft gebracht, op het juiste moment. Dat is geen toeval. En vandaag, mijn eerste gesprek, was zo’n gesprek. Een cliënt die belt en vraagt of ik een kaartlegging wil doen om te kijken hoe het in de toekomst ligt voor wat betreft werk en relatie. Ze is al op leeftijd en voordat ik de kaarten neerlegde, voelde ik al. Deze vrouw staat voor een nieuw begin in haar leven en gaat het oude loslaten.

Waar staat de cliënt nu
De cliënt, zie ik in de kaarten, is ziek thuis en klampt zich vast aan wat er is. Wat er is, is een man die ze dolgraag wil, maar haar dat niet geeft en een baas die veel van haar verlangt en ze dat niet kan volbrengen. Ze wil weten of de man eindelijk eens gaat komen en of haar baas haar nu eindelijk eens ziet gaan staan?

In de kaarten zie ik voor haar een toekomst dat deze man niet komt en zie ik een nieuw begin qua werk. Hoe moet ik dit aan haar gaan uitleggen als top medium. Want ik voelde al dat er voor haar een nieuw begin wacht en ze daarvoor eerst het oude moet gaan loslaten. Staat de cliënt daar open voor?

Antwoorden
Ze is niet voor niets ziek geworden. Zelf denkt ze dat ze ziek is geworden, omdat haar baas te veel van haar vergt. Ik zie dat ze ziek is geworden, omdat ze te veel van zichzelf vergt en met dingen in haar hoofd bezig is, die ze graag wil en niet goed voor haar zijn. En dat is de man die zich al lange tijd in stilzwijgen hult.

Zolang als zij denkt dat een ander haar ziek maakt, ziet ze iets belangrijks over het hoofd. Zichzelf. Want wie laat het toe en gebeuren? Zij zelf. En het gebeurt niet voor niets. Waar zij nu staat met zichzelf, heeft een reden. En de reden is dat ze haar leven anders moet gaan inrichten en diegene die daar voor verantwoordelijk is, is zijzelf.

Inzichten
Ik leg het haar uit en laat haar zien dat zij zelf alles toelaat. Dat ze geen grenzen heeft aangegeven naar haar baas toe. Dat heb ik wel, zegt ze, maar hij luistert niet. Dus ging ze door. Zover dat ze haar meest kostbaarste bezit, zichzelf, te kort heeft gedaan en ziek is geworden. Heeft ze haar grenzen dan duidelijk aangegeven? Nee. Want het gevolg is dat ze zichzelf nu aan het kwijtraken is. Tel daarbij op, dat ze 24 uur per dag denkt aan die man, die ze zo graag wilt. Dan is de optelsom snel gemaakt.

Zolang als jij maar doorgaat en doorgaat, met dingen in je leven te blijven doen en over te piekeren, die niet goed voor jou zijn, maak je jezelf ziek. Niet je baas is hier voor verantwoordelijk. Dat ben jij altijd zelf. Ook niet die man die je zo graag wilt. Jij bent het zelf die hem blijft vasthouden, omdat je zo graag liefde van hem wilt ontvangen. Met het desastreuze gevolg dat je de liefde voor jezelf er mee weggeeft. Jezelf dus te kort doet.

Kans voor een nieuwe start met jezelf
Toen de cliënt dit inzag, slaakte ze een zucht van verlichting. Ik zei, mooi hé die zucht, je laat los. Ik voel het, zei ze. Ik voel me nu zo opgelucht en ik ga echt nu aan de slag voor een nieuw begin. Ik ga me niet meer vastklampen aan wat er is. Ik zie dat het zonde is van mijn energie. Ik ga die man uit mijn systeem laten. Ik ga ook niet meer terug naar die baas, die mij niet waardeert en nooit zal gaan doen. Dat zie ik in nu. Ik ga energie steken in het vinden van een nieuwe baan. En ik maak mijzelf nooit meer ziek. Vanaf nu ga ik heel goed voor mijzelf zorgen.

Zelf de verandering zijn in je leven
Een nieuw begin maken in je leven, dat al voor je klaarstaat, vaak zien we dat niet zelf. Omdat we te vastgeroest zitten in onze eigen gedachtekring. Dan heb je iemand nodig die je het nieuwe plaatje schetst en daarbij inzichten geeft waarom die verandering voor je klaarligt. Dan kun je verder. Bevrijd je jezelf uit de gevangenis van negatieve gedachten. Laat je niet gek maken door een ander. Jij bepaalt wat goed voor je is, altijd!

En dat mogen ontdekken tijdens een telefoontje van zo’n 15 minuten met een top medium van www.mediumteam.nl. Waardoor jouw hele leven een andere wending gaat nemen. Jij jezelf ineens ziet staan en al die jaren daarvoor niet bij stil stond, dat is goud waard!

Hierom ben ik een top medium. De hele dag mag ik cadeautjes weggeven. Als je er als cliënt die belt naar NieuweTijd maar voor open wilt staan.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612