Een mooi gesprek, geeft een nieuw begin

Een mooi gesprek, geeft een nieuw beginEen mooi gesprek, geeft een nieuw begin. Soms zijn er van die gesprekken die je voert met een cliënt op www.mediumteam.nl zo mooi, dat je daar als top medium een heel goed gevoel aan overhoudt en uiteraard de cliënt ook. Tijdens het gesprek, voel je gewoon dat de cliënt al verandert. Door de antwoorden en de inzichten die je liefdevol meegeeft. Zo’n gesprek voelt dan net alsof het zo moet zijn. Dat alles klopt.

Dat bijvoorbeeld het universum de cliënt en het top medium met voorbedachte rade bij elkaar heeft gebracht, op het juiste moment. Dat is geen toeval. En vandaag, mijn eerste gesprek, was zo’n gesprek. Een cliënt die belt en vraagt of ik een kaartlegging wil doen om te kijken hoe het in de toekomst ligt voor wat betreft werk en relatie. Ze is al op leeftijd en voordat ik de kaarten neerlegde, voelde ik al. Deze vrouw staat voor een nieuw begin in haar leven en gaat het oude loslaten.

Waar staat de cliënt nu
De cliënt, zie ik in de kaarten, is ziek thuis en klampt zich vast aan wat er is. Wat er is, is een man die ze dolgraag wil, maar haar dat niet geeft en een baas die veel van haar verlangt en ze dat niet kan volbrengen. Ze wil weten of de man eindelijk eens gaat komen en of haar baas haar nu eindelijk eens ziet gaan staan?

In de kaarten zie ik voor haar een toekomst dat deze man niet komt en zie ik een nieuw begin qua werk. Hoe moet ik dit aan haar gaan uitleggen als top medium. Want ik voelde al dat er voor haar een nieuw begin wacht en ze daarvoor eerst het oude moet gaan loslaten. Staat de cliënt daar open voor?

Antwoorden
Ze is niet voor niets ziek geworden. Zelf denkt ze dat ze ziek is geworden, omdat haar baas te veel van haar vergt. Ik zie dat ze ziek is geworden, omdat ze te veel van zichzelf vergt en met dingen in haar hoofd bezig is, die ze graag wil en niet goed voor haar zijn. En dat is de man die zich al lange tijd in stilzwijgen hult.

Zolang als zij denkt dat een ander haar ziek maakt, ziet ze iets belangrijks over het hoofd. Zichzelf. Want wie laat het toe en gebeuren? Zij zelf. En het gebeurt niet voor niets. Waar zij nu staat met zichzelf, heeft een reden. En de reden is dat ze haar leven anders moet gaan inrichten en diegene die daar voor verantwoordelijk is, is zijzelf.

Inzichten
Ik leg het haar uit en laat haar zien dat zij zelf alles toelaat. Dat ze geen grenzen heeft aangegeven naar haar baas toe. Dat heb ik wel, zegt ze, maar hij luistert niet. Dus ging ze door. Zover dat ze haar meest kostbaarste bezit, zichzelf, te kort heeft gedaan en ziek is geworden. Heeft ze haar grenzen dan duidelijk aangegeven? Nee. Want het gevolg is dat ze zichzelf nu aan het kwijtraken is. Tel daarbij op, dat ze 24 uur per dag denkt aan die man, die ze zo graag wilt. Dan is de optelsom snel gemaakt.

Zolang als jij maar doorgaat en doorgaat, met dingen in je leven te blijven doen en over te piekeren, die niet goed voor jou zijn, maak je jezelf ziek. Niet je baas is hier voor verantwoordelijk. Dat ben jij altijd zelf. Ook niet die man die je zo graag wilt. Jij bent het zelf die hem blijft vasthouden, omdat je zo graag liefde van hem wilt ontvangen. Met het desastreuze gevolg dat je de liefde voor jezelf er mee weggeeft. Jezelf dus te kort doet.

Kans voor een nieuwe start met jezelf
Toen de cliënt dit inzag, slaakte ze een zucht van verlichting. Ik zei, mooi hé die zucht, je laat los. Ik voel het, zei ze. Ik voel me nu zo opgelucht en ik ga echt nu aan de slag voor een nieuw begin. Ik ga me niet meer vastklampen aan wat er is. Ik zie dat het zonde is van mijn energie. Ik ga die man uit mijn systeem laten. Ik ga ook niet meer terug naar die baas, die mij niet waardeert en nooit zal gaan doen. Dat zie ik in nu. Ik ga energie steken in het vinden van een nieuwe baan. En ik maak mijzelf nooit meer ziek. Vanaf nu ga ik heel goed voor mijzelf zorgen.

Zelf de verandering zijn in je leven
Een nieuw begin maken in je leven, dat al voor je klaarstaat, vaak zien we dat niet zelf. Omdat we te vastgeroest zitten in onze eigen gedachtekring. Dan heb je iemand nodig die je het nieuwe plaatje schetst en daarbij inzichten geeft waarom die verandering voor je klaarligt. Dan kun je verder. Bevrijd je jezelf uit de gevangenis van negatieve gedachten. Laat je niet gek maken door een ander. Jij bepaalt wat goed voor je is, altijd!

En dat mogen ontdekken tijdens een telefoontje van zo’n 15 minuten met een top medium van www.mediumteam.nl. Waardoor jouw hele leven een andere wending gaat nemen. Jij jezelf ineens ziet staan en al die jaren daarvoor niet bij stil stond, dat is goud waard!

Hierom ben ik een top medium. De hele dag mag ik cadeautjes weggeven. Als je er als cliënt die belt naar NieuweTijd maar voor open wilt staan.