Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Durven we ons nog wel te verbinden

Durven we ons nog wel te verbindenDurven we ons nog wel te verbinden. Na onderzoek is gebleken dat we gelukkiger zijn alleen, dan in een verbinding, wat we ook een relatie noemen. Wij van Nieuwe Tijd hebben al lange tijd geleden gezien dat de mens steeds meer op zichzelf is gericht en wel een verbinding aangaat, maar als deze voorbij is. We het daarna nog wel een paar keer blijven proberen. En dan op een gegeven moment het leven alleen toch gaan waarderen en we stoppen met zoeken naar de prins op het witte paard. Komt ie is het leuk en goed. Komt ie niet, ook goed.

Het gaat niet alleen om verbindingen met een liefdespartner. We zie ook dat vriendschappen qua aantal kleiner worden. Liever iemand die je voor de volle 100% kan vertrouwen, fijne gesprekken mee kunt voeren, dan telkens radiostilte, meningsverschillen, waardoor je je aan elkaar irriteert.

Aan de ene kant begrijpen wij van Nieuwe Tijd deze ontwikkeling. We zitten als mens in een transformatie. Van lief, leuk, aardig, zonder morren, gehoorzamend, vanuit een bepaalde nederigheid en onderdanigheid ons leven leiden. Naar een meer ik maatschappij, waarin we meer voor onszelf gaan staan.

Dat lijkt negatief, dat is het niet. Dit is juist een hele mooie ontwikkeling. Omdat we dan eindelijk vanuit de spirituele gedachte gaan leven, dat ieder mens er mag zijn. En van zichzelf mag houden en als die daarnaar handelt, handelt die ook op een juiste manier naar een ander. Nu is alles zo gemaakt leuk en lief en we beginnen dat door te krijgen bij onszelf en van elkaar. We gaan daar niet meer voor. We willen puur en oprechtheid voelen. Serieus genomen worden.

Alleen daar zijn we nog niet. We zitten midden in dit proces en dat brengt zomaar de vraag met zich mee. Durven we ons nog wel te binden? We willen het namelijk allemaal diep van binnen wel heel graag. Het is een must voor de mens.

De mens is niet geboren om alleen zijn leven te leven. Die heeft verbindingen nodig. Om te groeien, om van elkaar te leren. Om samen het prachtige aardse leven te vieren. Een relatie in welke vorm dan ook, geeft zoveel meerwaarde aan het leven. Maar durven we het nog wel aan?

Momenteel zitten we in een overgangstransitie. Veel mensen zijn bang. Dat waren we vroeger ook, maar op de een of andere manier hadden we een houvast. Dat was het geloof, of het boterbriefje. Dit alles is weggevallen. Niet zonder reden, hoort allemaal met het proces waar we nu in zitten.

We willen vrij zijn. En bij vrijheid hoort niet het geloof in iets onzichtbaar en ook de ruimte om te leven te delen met wie je maar wilt. Maar leren we hiervoor de tools, in onze kindertijd? Zodat we op volwassen leeftijd met die vrijheid, die ruimte om te kunnen gaan?

Nee, dat leren we niet. Zowel de opvoeding, als het schoolsysteem is nog zeer traditioneel. We leren onszelf nog weg te cijferen voor anderen, en daarnaast heel erg ons best te doen om later succesvol te zijn.

Beiden heel erg leuk, alleen je hebt er niet zoveel aan op gebied van liefde & relaties. Terwijl dat wel de belangrijkste rode draden in ons leven zijn. Als je niet van jezelf houdt, houd je je niet staande in de Nieuwe Tijd. Dan durf je je zelf niet bloot te geven. Dan ben je dus leuk, lief en aardig en onderdanig. Maar je bent ook gemaakt lief en aardig. Je neemt jezelf niet serieus. Waarmee je voor de ander gaat zorgen en klaarstaan. Maar de ander heeft het door. En haakt af.

Maar daar vraagt een huidige verbinding niet meer om. Die vraagt om een partner die op volwassen manier in het leven staat. Zijn eigen leven vanuit eigen kracht leeft. Maar als we dit nog steeds niet meekrijgen, durven we ons op de nieuwe manier niet te verbinden.

We hebben de kennis niet. Zo simpel is het. Dat gaat wel komen, dat heeft tijd nodig. Wil jij die kennis al wel vast opdoen? Wij van Nieuwe Tijd staan voor je klaar. Dan durf jij en kun jij je verbinden.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612