Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Durf te kiezen voor jezelf

Durf te kiezen voor jezelfDurf te kiezen voor jezelf. Hoe sommige gesprekken op de spirituele hulplijn www.mediumteam.nl zulke bijzondere wendingen kunnen nemen. Zijn voor mij als medium, de kersen op de taart.

In zak en as, zat ze, ze voelde zich in een hoek gedrukt. En om die reden zocht ze contact. Ze heeft haar leven zo ingevuld, dat ze voor haar kind kan zorgen, die speciale hulp nodig heeft. Dat is haar goal. Zij vindt het haar plicht om voor haar kind er te zijn. Dat is haar keuze. Alleen de tegenwerking van de maatschappij, met al zijn regeltjes en plichten, daar loopt ze telkens tegenaan en nu was er iets gebeurd waardoor ze zelf niet meer wist, hoe ze er mee om moest gaan.

Ze voelde zich neergezet als een klein kind, zonder zeggenschap. Anderen die voor haar willen bepalen wat ze moet doen, waardoor bij haar de haren recht overeind gingen staan. Met handen en voeten gebonden, want ja, stel je voor dat ze het leven zoals ze het nu leidt, kwijt zou raken. Omdat ze onbetaald werk doet en in de ogen van instanties ze te veel uren maakt en ze aangeeft juist niet te kunnen werken, vanwege haar zoon.

De confrontatie
Dan word je geconfronteerd met een situatie die je niet wilt. Het onbetaalde werk doet ze met veel plezier, het geeft haar voldoening, een gevoel dat ze toch iets kan betekenen. En het geeft aan haar dag een doel. En dat ze dit werk vrijwillig doet, hoe mooi is dat niet! Wie helpt ze hier wel niet mee, veel mensen. Maar ja, als je zoveel uren onbetaald werk doet, dan kun je toch ook gewoon gaan werken! In de kern klopt dit, of dit voor deze vrouw de juiste oplossing is, daar wordt niet naar gekeken. Regels zijn regels en daar hebben we ons allemaal aan te houden. De individuele mens moet mee in de regels en wetten van de maatschappij.

Het dilemma
Het dilemma was groot, totaal ontredderd zocht ze haar heil bij een medium van www.mediumteam.nl. Hoe nu verder! Wat zou er gaan gebeuren? Ik gaf haar aan dat de soep niet zo heet gegeten zou gaan worden, zoals die werd opgediend en dat gaf haar enige rust. Maar toch, als de consequentie was dat ze het onbetaalde werk niet meer zou mogen doen, omdat ze moest gaan werken, dan kon je haar wegdragen. Ze putte er zoveel kracht uit. Ze wil wel werken, maar de uren compleet afgestemd op de zorg van haar kind. Daar wordt geen rekening mee gehouden.

Welke aanpak is de beste
Het zat haar niet lekker en ondanks de geruststelling, bleven twijfels haar tarten. Zoiets blijft in je hoofd zitten. Dit voelt als onrecht, als onmacht, met het gevolg alle kracht uit je lijf weg voelen lopen. Dan komen de emoties, de tranen. Het simpele feit dat anderen de macht over je hebben, voor jou te beslissen hoe je je leven zou moeten inrichten, daar is geen mens bij gebaat.

Ondanks begrip zoeken naar de beste weg
Ze begreep het wel, alleen voor haar ging het niet werken. Ze wilde de ruimte, de vrijheid om haar leven zo in te richten, zoals het voor haar goed voelde. Dat werd haar afgenomen, wie heeft daar het recht toe? Niemand. Ze werd letterlijk gedwongen voor zichzelf te gaan kiezen, de angst voorbij te gaan die ze haar hele leven al meedroeg. Om voor eens en voor altijd af te rekenen met anderen die voor haar haar leven wilden bepalen. En om die reden klom ze in de pen en gaf exact aan wat de situatie met haar deed. Gaf ze aan dat de manier waarop met haar werd omgegaan niet getuigde van respect. Ze koos eindelijk een keer voor zichzelf. De woorden zorgvuldig formulerend in de brief, bewust kiezen voor wat ze wilde aangeven.

Wat gebeurde er nu echt
Zelf had ze niet in de gaten waarmee ze nu echt bezig was. Dat ze afrekende met een verleden van pleasen, klaarstaan voor anderen, de macht uit handen gevend en constant haar leven opnieuw inrichten als een ander dat van haar verlangde. Ze kreeg een excuus brief terug. Als de kers op haar taart. Omdat ze koos, eindelijk, voor zichzelf.

Door voor zichzelf te kiezen, door open en eerlijk te zijn, door duidelijk te formuleren wat de situatie met haar deed, liet ze zien dat niemand anders voor haar kan beslissen wat goed is voor haar. Ze greep de macht over zichzelf en haar eigen leven. De moraal van dit alles, als je open en eerlijk bent, aangeeft waar jij mee zit, niet bang bent je mening kenbaar te maken, ga je krijgen wat jij wilt. Dan bepaal je zelf je leven, niet anderen. Dan kies je voor jezelf.

Wil jij dat ook, een leven waarin jij zelf beslissingen kan nemen, de macht niet meer uit handen geeft? Chat of bel dan gerust met een van de mediums van NieuweTijd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612