Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De regie over het leven willen houden, dat zou heel fijn zijn

Regie over het leven

Regie over het levenDe regie over het leven willen houden, dat zou heel fijn zijn. Want dan weet je waar je aan toe bent, dan heb je grip. Dan voelt het alsof je het leven in de hand hebt.

Openstaan dan voor veranderingen, wordt een knap lastige, want als je alles in de hand wilt houden, zeg je eigenlijk. Zoals het nu is, is het goed, geef mij geen verandering, want dan heb ik de regie niet meer.

De mens gaat tegenwerken bij veranderingen. Je bent zo rond de 40 en hebt alles op de rit, je hebt energie, je bent blij met je partner, je kids en dan plots, er overkomt je iets dat je leven dat je leidt, stilzet. Het zet dus jouw leven compleet op zijn kop. In plaats van de verandering te accepteren, gaan we deze helemaal niet accepteren. We gaan ze juist vanuit alle macht tegenwerken, omdat we de verandering niet willen. En het enige wat we zouden moeten doen, is de verandering accepteren. Want wat heeft het voor zin de verandering niet te accepteren? Het enige dat je er mee bereikt, is jezelf onzeker maken. Jezelf te kort doen, waarmee het nog langer duurt voordat je de balans weer in je leven hebt gevonden.

Gelukkig weten inmiddels velen dat ze bij tegenwerking als er sprake is van verandering, altijd terecht kunnen bij spirituele hulpverleners. Een van de betere chatlijnen waar je professionals vindt, top mediums en top paragnosten is de chatsite NieuweTijd

De mediums en paragnosten, helderzienden die hier werkzaam zijn, begrijpen waar jij mee worstelt, als je geconfronteerd wordt met een grote verandering in je leven. Ze kunnen met hun gaven en eventueel een kaartlegging of pendel jou het antwoord geven of het allemaal wel weer goed gaat komen. Chat dus gerust met een medium op NieuweTijd. Wat een medium of paragnost ook heel goed kan, is jou vertellen dat tegenwerken van een verandering in je leven, je niet helpt. Dat het dan veel langer duurt voordat je de regie weer over je leven hebt.

Het sleutelwoord om zo snel mogelijk weer de regie over je leven terug te kunnen pakken, na een grote verandering, is accepteren. Accepteren dat het leven veranderingen kent. Dat veranderingen bij het leven horen, maar ook de consequenties accepteren die de verandering met zich meebrengt.

Heb je bijvoorbeeld een ongeluk gehad en kom je daardoor thuis te zitten en was je altijd een bezige bij, dan is thuis zitten en niets doen, helemaal niets voor jou. Elke dag is opnieuw een struggle en gedachten, vooral de negatieve nemen bezit van je. Zo zak je nog veel verder weg en de wond die moet genezen, krijgt geen aandacht.

Je vind jezelf maar slap en waardeloos. Je wilt weer aan de slag, maar ja, het lijf werkt niet mee. Door al die gedachten van negativiteit en al dat tegenwerken, krijgt het lijf niet eens de kans om op te knappen. Het wordt alleen maar zieker gemaakt.

Door een minder starre houding, en jezelf de ruimte te geven dat je een tijd uit de roulatie mag zijn. Dat je inziet dat negatieve gedachten jou niet helpen, op te knappen, rest maar één ding. Lief voor jezelf worden en accepteren en jezelf rust geven, dan knap je elke dag zienderogen op.