Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

De opvoeding moet op de schop

De opvoeding moet op de schopDe opvoeding moet op de schop. Jij belt niet voor niets met een spirituele hulplijn, met mediums van www.mediumteam.nl. Jij belt, omdat je leven niet is zoals jij het graag wilt zien en ervaren.

Je maakt dingen in je leven mee die je niet in de hand hebt, je overrompelen, je pijn doen. Je maakt situaties mee die verlies geven, als een scheiding, ruzie met je partner. Of een nieuwe liefde die je tegenkomt en je laat zitten. Allemaal situaties waarvoor mensen de spirituele wereld benaderen, omdat ze op zoek zijn naar antwoorden.

Zo belt er een vrouw, die na 5 maanden de stekker uit een relatie trekt. Aan het einde van haar latijn, niet meer wetende wat ze zou moeten doen en dit als de enige oplossing nog zag. Omdat ze dacht dat ze daarna verder kon, zonder een hoofd vol gepieker. Nu zoekt ze hulp, heeft ze hier goed aan gedaan? Ze wil hem een lesje leren en hoopt dat hij nu de telefoon pakt en haar beslissing terugdraait. Ze is niet de eerste die het zo aanpakt en zeker ook niet de laatste. Er is een reden voor dat we zo rigoureus handelen. We hebben niet geleerd waarde aan onszelf te hechten. We hebben niet geleerd hoe het leven nu echt in elkaar steekt en laten we dit nu nodig hebben om onszelf staande te kunnen houden in het leven. Maar als we het niet leren, hoe moeten we het dan toepassen?

Opvoeding is gericht op dingen buiten onszelf om
Onze opvoeding is gericht op de buitenwereld en op anderen. Kijk maar, zodra je geboren bent, moet je voldoen aan normen en waarden en aan standaarden die we als mens zelf hebben bedacht. Op zich niets mis mee, echter als je als kind alleen maar weet dat je lief, eerlijk naar anderen moet zijn, maar je niet hebt geleerd dat jij ook goed voor jezelf moet zorgen en hoe je dat in de praktijk ten uitvoer brengt, kom je op volwassen leeftijd telkens van een koude kermis thuis.

We leven een leven zoals het hoort
We leven niet ons eigen leven. We leven het leven van anderen. Gaan mee in de stroom van een ander. Gaan uit van de mening van een ander. Gaan ons best doen om te zorgen dat een ander ons leuk vindt. Gaan ons leven inleveren, zodra een potentiële partner om de hoek komt, daar hebben wij dan op onze beurt weer verwachtingen van. Ik ben gelukkig als ik een partner heb, want die is er toch om mij gelukkig te maken. Voorbijgaand aan dat je eerst je eigen leven zo moet hebben ingericht dat jij er zelf gelukkig mee bent en dan pas klaar bent voor een relatie.

Verander de opvoeding
Zolang de opvoeding gericht blijft op anderen, op presteren, op je best doen en vooral doen wat anderen van ons verlangen, blijven mensen zichzelf kwijtraken. Blijven mensen op zoek naar zichzelf, naar de liefde, waarvan ze denken dat die van een ander moet komen. De opvoeding moet dus echt op de schop. Er moeten andere normen en waarden aangeleerd gaan worden. We moeten anders naar kinderen gaan kijken. Ze zien als een individu die zichzelf mag zijn en zelf zijn eigen pad moet bewandelen, op zijn manier en in zijn tempo. Ouders die op de achtergrond er zijn om ze op te vangen, als ze zien dat hun kind dat nodig heeft. Dan tekst en uitleg geven, vragen waarom een kind het zo aanpakt. Aangeven wat de consequenties zijn van deze aanpak. Dat er meer oplossingen zijn. Om een aantal dingen te noemen.

Anders communiceren met kinderen
De communicatie met kinderen moet anders gaan verlopen. Niet meer straffen als het iets verkeerd doet en het kind wegduwen. Het kind aanraken, in gesprek gaan, aangeven wat er misgaat als het kind dit gedrag vertoont en dat de ouders aangeven, ik begrijp het wel, ik heb je niet geleerd hoe het wel moet.

Een opvoeding waarin het kind centraal staat, dat is de toekomst
Het gevolg van een opvoeding waarin het kind centraal staat, is dat op volwassen leeftijd het heeft geleerd, zichzelf belangrijk te vinden. Een relatie aangaat om de juiste redenen. Zich hierin niet wegcijfert. Geleerd heeft keuzes te durven maken en mag vallen als het achteraf toch niet de juiste keuze blijkt. Maar er om kan lachen in plaats van in zak en as te zitten. Zo zullen veel minder relaties gaan stranden, veel minder mensen overspannen rondlopen en dingen doen die niet goed voor ze zijn en zichzelf ziek door maken.

Het wordt echt tijd voor deze verandering. Heb jij nu zelf de behoefte om te bellen of te chatten met een medium of heb je kinderen en zie je in dat je wel wat hulp, tips en adviezen bij de opvoeding er van kunt gebruiken? Schroom dan niet contact op te nemen met de lichtwerkers van NieuweTijd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612