Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De einduitkomst staat vast

De einduitkomst staat vast

De einduitkomst staat vastDe einduitkomst staat vast. Contact opnemen met mediums doen mensen niet zomaar. Daar is al een lange tijd van onzekerheid, onrust en vertwijfeling aan vooraf gegaan.

Vaak is er sprake van een verlies in de vorm van een verlies van een partner, die niet verder meer wilt. Of verliefd zijn geworden op een partner die nog in een relatie zit en we in de wachtstand zitten, hopende dat de ander eindelijk een keer de knoop gaat doorhakken en kiest voor jou. Op www.mediumteam.nl komen veel mensen vragen hierover stellen.

Als medium kun je met je gaven helderzien en helderweten de toekomst voorspellen. De einduitkomst staat vast, dat is wat je ziet, echter het is de manier waarop beiden nu met de huidige situatie omgaan om de einduitkomst uit te laten komen. En hier hebben veel mensen moeite mee. Die doen namelijk precies het tegenovergesteld dan dat ze zouden moeten doen. Met het gevolg dat ze zelf afhaken gedurende de tijd dat de einduitkomst er nog niet is.

We wachten, we piekeren, we zijn er de gehele dag mee bezig, met de cruciale vraag. Komt de partner wel of niet. Dagen, weken, maanden kunnen voorbijgaan. Regelmatig wordt contact gezocht met hetzelfde medium of diverse mediums op www.mediumteam.nl om de bevestiging te krijgen of de partner wel of niet voor je gaat kiezen. Dit is nu juist niet de weg die bewandeld zou moeten worden. Bellen wel met een medium, alleen vragen telkenmale weer om de bevestiging, zegt over jou dat je niet inziet dat er van jou ook iets wordt verwacht om de einduitkomst te krijgen, zoals die is voorspeld. En een medium kan jou hiervoor de inzichten geven op www.mediumteam.nl. Maak daar dan ook echt gebruik van als je wilt dat de einduitkomst uitkomt.

Was is de juiste weg
Wat jij er, als wachtende of achterblijvende persoon aan kan doen, is de ander laten. Compleet loslaten. En loslaten betekent in deze, net zoveel en zo vaak en zo weinig aan deze persoon denken als dat je met ieder ander mens in je leven doet. Doe je dit niet, komt er een moment dat je de situatie niet meer aankan. Komt het zo ver dat jijzelf er een punt achter zet, vanuit vermoeidheid, boosheid, frustratie. En de ander zal dat dan horen en merken ook.

Spijt van de beslissing
Dat dit de oplossing niet is, kom je de volgende dag al achter. Dan slaat de twijfel toe, heb ik hier wel goed aan gedaan, had ik niet beter… Ja, je had beter kunnen loslaten en het op zijn beloop moeten laten en je leven in de tussentijd gewoon moeten leven. Dan had je het juiste pad bewandeld. Dan is er geen spijt achteraf en hoeft er niets terug te worden gedraaid., want dat is wat je dan weer het liefste wilt. Maar durf je geen contact op te nemen. Bang voor de gevolgen. Zo blijven we met onszelf in de knoei zitten en krijgen we nooit wat we echt willen en verdienen.

Wie zwaait de scepter in jou
Het is het kleine angstige meisje of jongen die in jou de scepter zwaait. Die nog nooit voor zichzelf heeft durven kiezen en staan. Die dolgraag liefde, warmte en genegenheid wil krijgen, zolang als het al op de wereld rondloopt, maar het niet kreeg in zijn kindertijd. En vrolijk blijft herhalen wat die zichzelf toen, door de aangeboden omstandigheden, zichzelf heeft aangeleerd.

Welk pad kiezen
Het pad bewandelen en de einduitkomst willen, die vaststaat, is dus een geheel ander pad dan dat we bewandelen als we iets willen wat onbereikbaar is. Het juiste pad is, jezelf niet te kort te doen in de tussentijd. Jezelf niet ontkrachten door te wachten. Want jezelf je kracht ontnemen door te wachten op de einduitkomst, bereik je niets mee. Je bereikt er mee dat je jezelf ten gronde aan het richten bent en de ander niet meer wilt.

Als jij de toekomstvoorspelling van een medium van www.mediumteam.nl verwezenlijkt wilt zien worden, is de verandering van de ander, wachten totdat die komt, wachten totdat die gaat scheiden van zijn huidige partner, niet de enige stap. Jij bent ook een onderdeel van de einduitkomst.