Altijd je eigen geluk voor ogen houden

Altijd je eigen geluk voor ogen houdenAltijd je eigen geluk voor ogen houden. Elke chat weer op NieuweTijd heeft te maken met op zoek zijn naar geluk. Hetzij in de vorm van een verbroken relatie, of deze weer goedkomt. Hetzij het eindelijk eens vinden van een partner die jou wel serieus neemt. Hetzij het wachten op een partner die van de ene op de andere dag zich in stilzwijgen hult.

Stuk voor stuk trieste situaties waar je als medium stevig voor in je schoenen moet staan, wil je al het leed van alle chats op NieuweTijd met even veel liefde voor de chatter kunnen omzetten in positiviteit. Want iemand die met je wilt chatten, daar zit onzekerheid bij, daar zit angst bij. De chatter zit in een moeilijke fase in zijn leven en heeft steun, hulp, inzichten nodig. Maar bovenal ook weer geluk.

Hoe houd je je leven gelukkig?
Eigenlijk is het leven heel simpel. Jij bent het middelpunt van je eigen leven en bepaalt dus in feite zelf de omstandigheden waarin jij wilt vertoeven. Was het maar zo makkelijk, want we weten aan de andere kant ook, dat het leven geen zekerheden geeft en we dus constant geconfronteerd kunnen worden met omstandigheden waar we zelf niet voor kiezen.

Hoe houd je dan toch je leven gelukkig? Wetende dat het leven geen garanties geeft en vol zit met onzekerheden? Jij bent de stabiele factor! Het is de manier waarop jij de omstandigheden op je in laat werken. Hoe ver jij ze toelaat. Hoever jij ze van invloed op jouw geluk laat zijn. Als je dit principe gaat begrijpen en gaat toepassen, wordt het leven ineens veel aangenamer.

De ene mens is de andere niet
Aan de ene kant gelukkig dat we allemaal verschillend zijn. Aan de andere kant, de mensen die gevoeliger zijn, komen omstandigheden ook vaak heel hard binnen en hebben meer hersteltijd nodig om het te verwerken. Toch kan een ieder wel voor zichzelf zoveel mogelijk doen om het geluk vast te blijven houden.

Je houdt het geluk vast als je het voor ogen houdt. Als je altijd in je achterhoofd houdt, ik bepaal het zelf. Ik kan zelf een grote invloed uitoefenen op mijn geluk. En als je dit lastig vindt. Als je zegt, ik kan dit niet alleen, waar kan ik terecht om eens hierover van gedachten te wisselen? Sterker in mijn schoenen te komen te staan? Dat kan op NieuweTijd. Hier kun je een reading krijgen van een medium via de chat.

Chatten met een top medium
Chatten vanuit huis met een medium op het moment dat jij het uitkomt. Omdat je graag wilt weten hoe of jij het geluk voor ogen dient te houden. Welke veranderingen in jezelf nodig zijn om anders te gaan denken en als vanzelf anders te gaan doen.

Door regelmatig te chatten met een medium ga je je eigen patronen zien. Ga je de rode draden in je leven herkennen. Zie je als vanzelf waarom jij het moeilijk hebt om geluk voor ogen te houden. Je geeft misschien te veel weg. Je vindt het moeilijk voor jezelf op te komen. Je laat anderen je kleineren. Je durft jezelf niet het geluk te gunnen, omdat je anderen altijd voorrang geeft in je leven.

Door te chatten met een medium kom jij er achter waardoor jouw leven zoveel hobbels kent. En ik weet zeker dat je het geluk onvoldoende voor ogen houdt. Ontwikkel jezelf met een top medium door te chatten op NieuweTijd Laat het medium eens een kijkje in je leven nemen en jou vertellen welke hobbels er zijn om te nemen. En durf die hobbels te gaan nemen, en dan blijf jij voor eens en voor altijd je eigen geluk voor ogen zien.