Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Als de blik is gericht op alles buiten jezelf om

Als de blik is gericht op alles buiten jezelf om

Als de blik is gericht op alles buiten jezelf omAls je blik is gericht op alles buiten jezelf om, waar ben jij dan? Waar laat je je door leiden? Wat is er dan belangrijk? Is dan alles buiten jezelf om belangrijk? Of zeg je van, wel nee joh. Ik ben ook belangrijk!

Het is heel lastig als de blik gericht is buiten jezelf om, om ook de blik op jezelf te hebben. Als de blik is gericht op buiten, ben je bezig met te kijken naar werken, geld verdienen, bezit vergaren. Liefde & relaties zijn er dan ook wel. Maar zijn deze er met de diepere betekenis waar het om vraagt?

Het is niet gek dat onze blik is gericht op deze zaken. We worden immers klaargestoomd om te werken. In onze eigen levensonderhoud te voorzien. Zonder werk, een magere uitkering waarbij het leven altijd als armoe aanvoelt.

En wie wil er nu niet een leuk huis van zichzelf, met daarbij nog het nodige geld achter de hand. Wie wil er dan ook niet een auto bij en elk jaar op vakantie? Wie wil er nou niet leuk uitzien waar toch wekelijks een paar winkels voor afgestruind moeten worden om weer iets nieuws aan te kunnen trekken.

De blik naar buiten gericht, betekent ook dat we ons niet bewust bezighouden met wie wij zijn als persoon. We doen wat we doen en zolang als we het doen en het loopt en gaat. Doe je niemand kwaad.

Maar dan, als je jezelf vergeet, de diepgang ontbreekt, de bewustzijn om ook naar binnen te keren nog niet is geland. Dan gaan er dingen gebeuren die je niet hebt voorzien. Alsof van hogerhand wordt ingegrepen zegt een medium van Mediumvisie. We zullen op een gegeven moment aan de slag moeten met spirituele ontwikkeling. Om onszelf te ontdekken, te worden en te zijn. Anders halen we de eindstreep niet op een hele fijne manier.

Spirituele groei is een onderdeel van ons aardse leven. Is het je in je jeugd niet meegegeven, krijg je het later alsnog voor je kiezen. We zijn namelijk op verschillende manieren verbonden. Met onze geest, met ons hart, maar ook spiritueel. Liefde & relaties is een onderdeel van het spirituele. Het hogere, het mystieke.

En om dat te kunnen zien, naar te gaan leven. Zegt het medium van Mediumvisie, zul je op een gegeven moment uitkomen bij je spiritueel te verdiepen. Waarom ben ik op de aarde? Wat is liefde. Wat wordt bedoeld met energie.

Allemaal vragen die te maken hebben met het spirituele, waarvoor je je blik zal moeten gaan richten op het binnenste. En omdat je dan altijd naar buiten gericht bent geweest, is dit een hele zware en pittige tijd.

Het omdenken en anders kijken, vanuit je diepe binnenste, is zo zwaar, omdat je moet afleren om te kijken zoals je gewend bent. Ineens ga je vanuit je eigen perspectief kijken. Dat betekent, dat je liefde anders gaat zien. Dat je relaties anders gaat zien. Dat gaat wegvallen wat je eerst zo ongelooflijk belangrijk vond.

Er op en top uitzien, altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben. Aanzien vergaren. Hopen dat je goed genoeg en leuk werd gevonden. Dat begint allemaal weg te vallen. Ook alles wat je bezit van waarde, krijgt een andere waarde. Je gaat waarde geven aan zaken die niet zichtbaar zijn, wel voelbaar.

En wij van NieuweTijd helpen je graag bij dit proces. Om je inzichten mee te geven, waardoor je er sneller doorheen komt en het minder zwaar wordt voor je.