Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Akelige gesprekken zijn niet akelig

Akelige gesprekkenAkelige gesprekken zijn niet akelig. Wij geven ze deze stempel. Wat kunnen we er tegenop zien, tegen een akelig gesprek. Wat zeg je, hoe zeg je het. Hoe maak je je punt. Hoe zorg je er voor dat de ander zich niet akelig voelt. En jij zelf ook niet. Soms weet je niet van te voren dat een gesprek akelig gaat verlopen. Het is er dan ineens. Bestaan er eigenlijk wel akelige gesprekken? Of hebben wij er als mens een etiketje opgeplakt en gaan we ze daarom het liefst uit de weg?

Wij van Nieuwe Tijd zeggen, nee ze bestaan niet. Want hoe kunnen woorden nu akelig zijn? Woorden spreek je toch altijd vanuit je hart! Zou dat het dan misschien zijn, dat we woorden niet uit ons hart spreken? Dat we ze maar uitspreken, zoals we ons op dat moment voelen. Boos, geïrriteerd en dat de ander voor de voeten gooien? Zit er in het voeren van gesprekken dan een bepaalde ondertoon, of energie achter waardoor we het akelig zijn gaan vinden?

Ja, we zijn datgene wat we machtig zijn, de taal, eigenlijk aan het misbruiken. Geen enkel gesprek hoeft naar of gemeen te zijn. Hoe ontstaat dit fenomeen dan? Want we vinden allemaal, stuk voor stuk al snel een gesprek, waarin we worden terecht gewezen, waar iemand een oordeel velt, of ons afwijst, heel akelig.

Waarom doen we dit dan, als iemand er op zit te wachten? Waardoor is dit ontstaan? We leven het leven niet zoals we het te leven. Vanuit de liefde opererend. We leren dat niet. Om die reden zijn we constant op zoek om niet onderuit geschoffeld te worden door een ander. Stel je voor zeg, die dienen we direct van repliek. Willen we niet dan een ander ons onmachtig maakt. Want dan voelen we ons klein en onzeker.

Dit alles is helemaal niet nodig! Als we het juiste zouden leren als kind zijnde. Spreken vanuit het hart en vanuit de ik-vorm. Dat je aangeeft wat je diep van binnen voelt, in welke situatie dan ook. Schijnbaar hebben we er geen moeite mee om positief te reageren op iets als er positieve energie wordt gevoeld.

Maar oh wee, als we iets anders voelen. Dat iemand ons manipuleert, klein wilt jouden, of zich ergens mee bemoeit. Houd op zeg. Dan krijgt de ander de wind van voren. Het ligt toch ook aan die ander!

Ja zo krijg je inderdaad akelige gesprekken. We doen dat zelf, echt allemaal zelf. En dat komt, omdat we niet leren uit te spreken wat we diep van binnen voelen als iemand iets onaardigs zegt. We voelen ons direct aangevallen door de ander. En gaan we naar die ander onaardig terug doen.

De spiritueel medewerkers van Nieuwe Tijd staan heel anders in het leven. Die hebben inmiddels wel geleerd vanuit hun hart te kijken, te reageren en de woorden uit te spreken. Dat is een hele andere taal.

Stel je voor, iemand doet in jouw ogen iets, waar jij niet blij mee bent. Wat zeg je dan! He houd hier eens mee op. Ik pik dit niet. Ik hoef je nooit meer te zien. Dit wordt akelig, zie je dat? En dat hoeft het helemaal niet te worden, als je zou spreken vanuit je hart. Ik merk dat wat jij doet, mij raakt. Ik ben niet blij met hoe of je over mij praat. Ik zie dat ik er emotioneel van wordt als je zo doet.

Wat is het verschil? Je laat de ander in zijn waarde, inclusief jezelf. Je geeft aan wat iets met je doet. Zo zullen er nooit meer akelige gesprekken hoeven te zijn. Niemand kan weten hoe jij je op welk moment dan ook, voelt.

Je zult dat echt zelf moeten aangeven. En dat is de kracht van ieder mens. Moet je dat wel weten! Akelige gesprekken zijn dus helemaal niet akelig, ze bestaan niet. Dat hebben wij er zelf van gemaakt. Omdat we niet weten hoe we akeligheid kunnen voorkomen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612