Somarda
 
 1 credit p.m.
Somarda
offline
  • Medium
  • Coach

Als medium ben ik heldervoelend en voel ik de juiste energie aan. Samen gaan we op een rustige manier op zoek naar de juiste oplossing op u levensvragen. In principe kunt u me alles vragen (liefde-werk-energie-….) Dit bekijken we samen met behulp van de kaart in een goede context. Met respect zullen we zoeken naar de juiste handvaten. Ik ben er voor u!


P
Somarda weet wat er speelt en gaf mij vooruitzichten waar ik alleen maar van kan dromen. Ik ben flabbergasted, heb haar zelfs 2x achter elkaar gebeld. Ik geloof in haar. Laat je verrassen!
BV
duidelijk en krachtig... ik weet wat er me te doen staat. lieve dame!
Els
Een hele lieve dame en mooie pure reading. Echt een aanrader. Dank u wel. Gr Els
K.
Net een mooie consult ontvangen van Somarda. Ze wist alles heel goed te benoemen en zelfs de emoties die ik heb. Echt een van de beste hier op de site!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen