Regina
 
 1 credit p.m.
Regina
offline
  • Paragnost
  • Kaarlegster
  • Coach

Ik ben heldervoelend en helderwetend.

Vraag een emailconsult aan voor een uitgebreide reading! Dan kan ik daar in rust de tijd en ruimte voor nemen en krijgt u schriftelijk antwoord op al uw vragen.

We kunnen samen kijken op welke manier u die nog meer kunt gaan ontwikkelen om zo een groei te bewerkstelligen, zodat u meer op uw unieke stroom gaat meebewegen.


Anoniem
Regina is gewoon geweldig! Zij kreeg informatie door over zaken die ik haar niet had verteld. Heel zuiver, vriendelijk, respectvol en eerlijk. Hartstikke bedankt Regina. Het was heel fijn om met jou gesproken te hebben. Je bent TOP!
Karin
heel veel dank Regina, voor uw consult. Ik kon niet veel zeggen over de man......zit nog te hoog bij me.... maar dank u wel voor uw hulp; u bevestigd mijn gevoel en dat geeft me wel vertrouwen in mezelf. xxxxx
Anoniem S.
Is snel bij aanvoelen. Snap niet waarom deze lieve dame niet zoveel reviews heeft.Regina, nogmaals bedankt voor uw goede consult.Top!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen