Regina
 
 1 credit p.m.
Regina
offline
  • Paragnost
  • Kaarlegster
  • Coach

Lieve mens,

ik ben Regina: heldervoelend en helderwetend.

Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van targotkaarten beantwoorden.

Ook kunnen we samen kijken op welke manier u uzelf nog meer kunt gaan ontwikkelen om zo een groei te bewerkstelligen, zodat u meer op uw unieke stroom gaat meebewegen.

Heeft u veel vragen? U kunt een e mailconsult aanvragen voor een uitgebreide reading! Dan kan ik daar in rust de tijd en ruimte voor nemen en krijgt u schriftelijk antwoord op al uw vragen.

Lieve groet,

Regina


Anoniem
Regina is gewoon geweldig! Zij kreeg informatie door over zaken die ik haar niet had verteld. Heel zuiver, vriendelijk, respectvol en eerlijk. Hartstikke bedankt Regina. Het was heel fijn om met jou gesproken te hebben. Je bent TOP!
Karin
heel veel dank Regina, voor uw consult. Ik kon niet veel zeggen over de man......zit nog te hoog bij me.... maar dank u wel voor uw hulp; u bevestigd mijn gevoel en dat geeft me wel vertrouwen in mezelf. xxxxx
Anoniem S.
Is snel bij aanvoelen. Snap niet waarom deze lieve dame niet zoveel reviews heeft.Regina, nogmaals bedankt voor uw goede consult.Top!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen