Paragnoste Jennifer
  
 1 credit p.m.
Paragnoste Jennifer
offline
  • Kaartlegster
  • Helderwetend
  • Heldervoelend

Hoi mooi mens, Het kan altijd gebeuren dat je het even niet meer weet, het kan daarbij fijn zijn om de situatie op een andere manier te bekijken. Ik help je daar graag bij. Met name op het gebied van liefde, relaties kan ik jou wat meer inzicht geven. Op het terrein van het onderbewustzijn, antwoorden die in het onbewuste liggen zoals bvb welke obstakels en blokkades er zijn, die zorgen voor belemmeringen en terugkerende moeilijkheden. Welke levenslessen daar in verborgen liggen voor jou. Wil je je zelfvertrouwen vergroten en daar echt actief mee aan de slag gaan? Ik ondersteun je om te leren focussen op je positieve eigenschappen en hoe je die het beste in kan zetten om de doelen te behalen die je graag wilt. Ook bij twijfels, over jouw loopbaan of het eventueel beginnen van een eigen bedrijf kunnen we samen kijken wat het beste bij je past en wat je echt wilt. Ik bied je graag een luisterend oor , tijd en aandacht voor wie jij bent, Hopelijk tot snel, Lieve groet, Jennifer


Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen