Paragnoste Eva
 
 1 credit p.m.
Paragnoste Eva
offline
  • Paragnoste
  • Kaartleggen
  • Coaching

Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak. Ik ben helderwetend en heldervoelend. Mijn specialisatie is liefde, relatie en financiƫn. Ik heb altijd een luisterend oor en geen enkele vraag is te veel voor mij. Neem gerust contact op met mij.


Capri
Ik voel haar oprechtheid! Geen leugens en ze zegt meteen wat ze kan doen en wat niet. Vind ik belangrijk. Zonder rond de pot te draaien eerlijk met een gevoel van positiviteit zonder je slecht te laten voelen of teveel medelijden te hebben zodat je nog meer schrik hebt. Pracht mens! Dankjewel Eva dikke kus xx
Karolien
Eva, Ik heb nog nooit zo een fijn gesprek gehad! Je hebt me dingen duidelijk gemaakt en ben hiervan echt tot rust gekomen zodat ik helderder kan nadenken! Dank je wel ! Zij is echt een aanrader!
V
Super lief en verteld exact het verhaal wat er gaande is!! Je krijgt super handvaten mee. Dankjewel ????????
Sb
Eva je bent een schat. Je voelt me zo intens aan. En wist me dingen te vertellen die je nooit kon weten. Tevens voelde je me aan en gaf je me advies. Je was eerlijk en oprecht. En je maakte je zorgen om me omdat ik naar details vroeg die me konden kwetsen. Je bent een schat. En een van de beste die ik heb gesproken. Thabks voor alles.
S
Net een chat gehad met Eva, ze stelde me gerust en is heel lief. Antwoord ook snel!
Alisha
Echt een topper , heeft me heel erg geholpen met wat ik in wilde zien en wat ik wilde weten. Verder een super leuke vrouw om mee te kletsen ! Toppertje !
Wouter
Dankjewel voor het fijne gesprek Eva, het heeft mij een boost gegeven om uit te kijken naar wat er komen gaat.
Sandra
Heel duidelijk en zonder omwegen! Zalig!
M
Dankjewel Eva! Mijn credits waren op.
Anoniem
Fijne chat. Ben gerustgesteld na wat teleurstellingen.
Sven
Zuiver, eerlijk en direct. Zeker credits waard om mee te praten
Karin
Heel veel dank Eva! Ik durf nu weer op mijn intuitie te vertrouwen! K
Stien
Voelt goed aan 5 sterreb
Isabelle
Evan is zo goed! Wat deze dame allemaal weet! Niet te geloven. Is heel duidelijk ook. Correct. En heel lief ook. Ik dank je Eva van harte
Patricia
Ik heb het idee dat Eva wel duidelijk de situatie kon zien. Ze bevestigde wel wat van mijn eigen gevoel en vermoedens. Even spannend of het uit komt, maar ik heb er wel vertrouwen in.
Bloem
Haar reading is heel geweldig. En ze weet hoe ze moet omgaan met mensen en brengt je tot rust. Super.
Danny
Eva is heel lief en duidelijk in haar antwoorden. Ze geeft je adviezen en is bereidt je te helpen waar je ook mee zit.
Patricia
Dank je wel Eva, helder wat je me verteld hebt. Ik ga goed mijn grenzen zetten.
N.
Geweldig!!!!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen