Paragnost Wil
 
 1 credit p.m.
Paragnost Wil
offline
  • Paragnost
  • Kaartlegger
  • Coach

Helderwetend, voelend, ziend, topparagnost, relatie-expert, lifecoach, werkt met lenormandkaarten, toekomstvoorspellingen. Mijn naam is Wil. Al tientallen jaren help ik mensen door het geven van adviezen op het gebied van liefde, financiƫn, werk, scheidingen en gezinsproblemen. Door mijn heldervoelende en ziende gaven kan ik ook een stukje met je meelopen in de toekomst. Dit doe ik d.m.v het doorkrijgen van beelden en antwoorden van gidsen, engelen en het gebruiken van de lenormandkaarten. Geen vraag is mij vreemd en ik help jou dan ook krijg met alle liefde weer nieuwe inzichten te krijgen op al jou levensvragen.Ik kijk ernaar uit om je te spreken en te helpen. Warme groet, Wil


Girts Blazevics
TOP paragnost. Heel erg gerustgesteld. Mijn levenspad voelt nu veel lichter geworden om te bewandelen. Raad ik zeker aan iedereen om een chat mee te houden. Al mij credits helemaal waard. xxxGirts????
Marina
hele goede !! weet t exact
Buttercup
Wil geeft altijd goed advies en ik kan altijd bij hem terecht bij moeilijkheden
K
Bedankt Wil! Ik heb heel wat aan je reading gehad en je hebt mij goed geholpen. Het leek alsof ik met een vriend sprak. Stelt je erg op je gemak en luistert goed.
Jurrina
Dank hoor,werdt afgebroken ,weer helemaal gerust gesteld????

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen