Paragnost Sonja
 
 1 credit p.m.
Paragnost Sonja
offline
  • Lenormandkaarten
  • Pendel
  • Gidsen

Lieve jij, wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn profiel.

Mijn naam is Sonja en ik ben een communicatief sterk, open-minded, empatisch en integer persoon. Je kunt me echt alles vragen. Ik ben een luisterend oor. Ik ben gespecialiseerd in het doorbreken van blokkades en evt angsten. Ik zet je graag weer terug in je grote kracht, help je bij inzichten te krijgen in je eigen leven.

De Lenormandkaarten, mijn pendel en mijn gidsen zijn mijn belangrijkste tools. Mijn grote energetische kracht en know how als relatie- en life coach brengen mij daar waar jij wilt zijn. Vanzelfsprekend gebeurt dit in alle eerlijkheid- en alle vertrouwen.

Veel liefs,
Sonja


Kiki
Zeer goed, Sonja weet wat er speelt en kan de blokkades verbreken . Dank lieve Sonja
Patricia
Ik vond Sonja heel helder. Ik gaf nagenoeg geen informatie aan het begin van ons gesprek, maar er kwam iets uit de kaarten wat wel klopt. Heel bijzonder. Voor mijn gevoel een lieve dame. Dus ik geef haar vijf sterren.
N.
Niet slecht, typt snel en vrij duidelijk. Alleen in het begin wat vragen gesteld ivm de situatie maar kreeg op al mijn vragen een antwoord. Dankjewel Sonja
Els
Hallo Sonja. De tijd ging zosnel ondanks dat wij vast liepen. Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaartlegging en voor advies wat u heeft gegeven. ik zal mij er meer in gaan verdiepen. Groetjes Els

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen