Paragnost Celesta
 
 1 credit p.m.
Paragnost Celesta
offline
  • Medium
  • Tweelingzielendivine
  • Narcistische relaties

*Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Mijn naam is Celesta. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik een steun zijn voor anderen. Het doel is het krijgen van inzicht, begeleiding en bewustwording. Ik kijk in het verleden, heden en nabije toekomst. Aan toekomstvoorspelling doe ik weinig, omdat u zelf leiding heeft over uw leven. Door het toepassen van zelfrealisatie werkt u aan uw eigen creërend vermogen. Heeft u moeite met aarden, mediteren, afvoeren van negatieve energie of is er een afstandshealing nodig dan kan ik u hier ook bij helpen. Specialiteiten: levensvragen, chakra's, gezondheid en vitaliteit, verhogen energieniveau, liefde en relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), tweelingzielen/divine, soulmates, narcisme/borderline, blokkades en (emotionele) problemen opsporen, contact maken met overledenen. Uw energie lees ik door middel van uw stem en chakra's. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht. Bel mij gerust voor een goed gesprek of luisterend oor. Namasté, Celesta Website: www.healingpraktijkcelesta.nl In mijn praktijk werk ik op afspraak met traumaverwerking (EFT) en zielszuivering (herprogrammering) om oude patronen en emotionele blokkades dat opgeslagen ligt in het onderbewustzijn los te laten, zodat er weer ruimte komt voor meer overvloed, voorspoed, gezondheid, geluk en harmonie in relaties.


Parel
Ik heb met Célesta gesproken. Ik ben heel blij dat ze mij zo goed geholpen heeft en gezegt hoe het is, ook al komt het aan, zo weet je waar je sta. Dat deze lieve dame zo weinig reviews heeft begrijp ik niet.Is zo eerlijk deze vrouw.Praat met haar, je krijgt de juiste uitleg.Dank u Celesta
N
Geen idee waarom Celesta nog geen enkele beoordeling heeft maar deze dame is goud waard, zeker wanneer je niet uit bent op gewoon maar toekomstvoorspellingen, maar vooral wanneer je echt aan jezelf wilt sleutelen en de betere versie van jezelf wilt worden. Ik ben heel blij dat ik je gevonden heb en we zullen elkaar heel zeker nog spreken. Dank je wel voor de heel lange babbel die mij zoveel inzichten heeft gegeven en waardoor ik nu kan vertrouwen dat ikzelf mijn toekomst ga maken en ze niet zomaar op een presenteerblaadje moet gaan verwachten. Ik zou je veel meer sterren willen geven, maar ik raak helaas niet verder dan 5!!
N
Fantastische chat, ik weet weer waarmee ik nu aan de slag mag. Dank je wel!!
Patricia
Wat een fijn gesprek! Als het om zielsconnecties gaat heeft Celesta de kennis. En dat voelde als een warm bad, wat een herkenning. Wat fijn om even met haar te spreken.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen