Paragnost Ben
  
 1 credit p.m.
Paragnost Ben
offline
  • Paragnost
  • Astroloog
  • Tarotkaartlegger

Mijn naam is Ben. Bij mij kunt u terecht met alles wat u dwars zit. Ik ben Paragnost, Astroloog, en werk ook met Lenormandkaarten. Ook kan ik praten met overledenen. Specialisme in liefde, relatievragen en financiën. Met mijn gave geef ik u graag inzicht om de weg terug te vinden naar levensgeluk. Via nummerologie kan ik zelfs ook een inschattig maken qua tijd en datum en toekomst. Ik kan ook een relatieberekening maken mocht u beiden data in het bezit hebben. Met liefde help ik u graag en u kunt mij alle vragen stellen niks is mij te gek. Daarbij mag u mij ook foto´s sturen. Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.


Lotte
Fijne man, direct en duidelijk. En snel met antwoorden, had direct vertrouwen in hem. Kom sws nog eens terug.
Ottaaf
Hele prettige lezing. Ik kom sws nog een keer terug.
Isabella onderwater
Ben helpt mij keer op keer als ik het allemaal even niet meer zo goed overzie elk gesprek met Ben is ontzettend fijn hij helpt mij als geen ander !
Ish
Top consult, zeer aanbevolen. Voelt heel goed in en vertelt in details.
Laura De Meyer
Hey!! Ik viel daarjuist weg maar wil je bedanken voor al je antwoorden!!! Die deden enorm deugd!! Ik raad iedereen aan om bij hem te komen met je vragen!
Esther
Ben is een topper, een aanrader waard .
Jos
Kom zeer regelmatig bij Ben. begint een beetje mijn maatje te worden. Iedere keer als er iets is zoek ik hem op. Hoop dat er snel iets uitkomt van wat hij heeft gezegd. Ben tot gauw!
Nadia
1 van de beste. Alles is elke keer uitgekomen geeft goede raad die ook steeds uit komt. Een echte aanrader
Irene
Na enige tijd weer een gesprek. Erg leuk, luchtig, direct, goede adviezen.
Debbie
Super fijn gesprek! Heeft mij veel goeds gedaan.
Caro
duidelijk Ben..kan er iets mee, Wat hij vertelde..
Naomi
Dankjewel lieve ben je hebt meer vertrouwen erin als ik zelf en dat beurt me wel heel erg op! Ik hoop dat het uit mag komen wat u me elke keer weer zegt. Liefs
Rob
wauw wat is Ben goed hij wis me alles te vertellen echt een aanrader ik kom vaker bij jou langs als ik het even niet meer weet jij breng me weer nieuwe inzichten tnx
Anoniem
Echt een topper! Helpt me altijd als ik het moeilijk heb. Heb er vertrouwen in dat zijn voorspellingen uitkomen. Dankjewel Ben!
Frieda
Fijn gesprek, zat er ook goed bij zoals het gaat en hoe het zal gaan. Ben happy door Ben
Loesi
Hartelijk bedankt Ben, erg fijn en rustgevend, En je hebt gelijk, helemaal. Helaas...maar het kan niet anders. Ik zie uit naar het positieve wat je ook hebt gezien in de toekomst. Dank je wel Ben!
Anoniempje
Super bedankt je bent een engel op deze aarde! Heb je niet kunnen bedanken maar bij deze je laat mij echt zien dat er meer is tss hemel & aarde! Dankjewel om contact te maken met mijn grootvader doet me heeel veel deugd zei dingen dat hij niet kon weten echt gewoon wauw!!
Martha
Verhaal van D. en Inge ook precies hetzelfde. Dat een man over paar maanden op mijn pad komt...
Anoniem
Ben super bedankt voor je inzichten! Voel me altijd goed na een gesprek met jou! Ben je bent de beste xx iemand die nog een aantal keuzes moet maken
Marja
Fijn gesprek, duidelijk en verhelderend
Irene
Fijne vlotte man. No nonsens. Fijn gesprek.
Bloempje
Ben is snel met antwoorden geven. Zegt raake dingen niet normaal die hij niet kan weten bedankt voor je tip. Super.
S.
Topper! Ik heb u vandaag gesproken, je bent echt super. Spijtig dat mijn credits op waren... Ik ga je zeker nogmaals contacteren. 1000x Bedankt voor de superconsult!
Cee
Erg prettig en verhelderend chatgesprek. Zonder al te veel vragen of zelf veel te vertellen weet Ben veel te vertellen en te verduidelijken. Het is opvallend hoeveel hij weet en hij brengt zijn kennis op een open en eerlijke, maar begripvolle en warme manier over. Als ik in de toekomst weer een vraag heb, dan zou ik Ben zeker opnieuw benaderen.
Tina
Wauw.ik sprak hem gisteren kort over mijn geliefde. Hij wist meteen hem perfect te omschrijven. Credits waren op. Maar ik kom zeker terug voor het vervolg. Ik had meteen duidelijk antwoord en hoe te handelen. Ik ben zeker dat Ben gwn gelijk heeft. Hij is real! Thanks.
Nadia
Gewoon ALLES ALTIJD RAAK. Een TOPPER super lief, rechtuit, eerlijk en lief. Ik vertrouw Ben 100%. Gewoon een aanrader
Irene
Ik heb er vertrouwen in, bedankt Ben
S
Heel goed!
Isabelle
geweldige persoon Ben,is heel duidelijk,antwoord snel,geeft rust tijdens het chatten,dank je van harte Ben
Orelia
Hoi Ben, helaas ons gesprek abrupt gestopt vanwege mijn credits op waren maar ik kom zeker weer terug! Zeer dank voor je consult en in één woord je bent super. Je ziet en voelt goed wat er op mijn pad komt, helemaal geweldig, toppie.
Jose
hele fijne man en geïnteresseerd in je verhaal. geeft duidelijke antwoorden. Hoop dat het uitkomt. Bedankt Ben, Je bent echt 5 sterren waard.
Angela
Hey ben al geruime tijd spreken we met elkaar ... en ik moet zeggen echt top ! Bedankt voor alles
Magda Loupias
Een fijn en verhelderend gesprek, vond het de moeite waard.
Annemiek
Erg prettig gesprek. Veel info geeft hij en ik heb echt vertrouwen in hem.
Inge
Ben is echt een topper! Voelt alles goed aan en is heel snel met antwoorden. Echt een aanrader
Laura
Een heel fijn gesprek gehad, geeft me weer hoop en rust voor toekomst. Ik ga Ben zeker vaker benaderen in de toekomst.
D
Verhaal van Inge is identiek aan mijn verhaal. Dat er over een paar maanden een andere man op mijn pad komt en niet mijn zlmaatje. Apart wel. Nou ben ik eens benieuwd of dat uitkomt!
Anoniem
Sorry ben moest afbreken ivm mijn visite! Maar weer super bedankt ..je bent altijd zo zuiver, goed en snel. Kom snel weer bij je terug thxxx Ben is een dikke 10 waard
Inge
Het is Ben die me al van in juli zei dat ik niet voor mijn zielemaatje (die in mijn leven was, maar waar het niet erg vlot mee liep) zou kiezen, maar voor een compleet andere man zou gaan. Dat dit al vroeg in het najaar zou plaatsvinden. Waar ik toen moeite mee had om te geloven, is ook gewoon zo gebeurd. Tegen alle verwachtingen in kwam er een nieuwe man, waar ik me eerst nog heftig tegen heb verzet. Maar het is toch gebeurd, zoals Ben het zei.
John
Sinds geruime tijd chat ik met Ben. Heeft realistische antwoorden en kan mijn proces goed aanvoelen en is hierin raadgever.
Jenny
Ja helemaal top weer rustig nu
Anoniem
Voelt dingen goed aan Top!
Ish
k blijf maar terug komen! Top consult gehad, weet alles te beschrijven in details en laat je op je gemak voelen.
Orelia
Ik ben zeer onder de indruk hoe Ben op werk- en liefdesgebied mij goed kon geruststellen dat alles weer goedkomt en hij weet je heel goed te vertellen wat je allemaal kunt verwachten. In één woord geweldig! Ik kom zeker weer ooit terug met mijn vragen????
Britta
Wat een aardige man en zuiver. Hij weet goed de dingen te verwoorden en ziet het helder. Je bent een topper!!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen