Paragnost Aurora
 
 1 credit p.m.
Paragnost Aurora
offline
  • Paragnost
  • Kaartlegster
  • Coach

Met respect zullen we tijd maken om een passend antwoord te vinden op jouw levensvragen. Het verleden maakt het heden en het heden bepaald de toekomst. Met behulp van de Lenormandkaarten gaan we op zoek naar een juiste oplossing omtrent u problemen. Ik help samen met jou een gerichte keuze te maken om zo op een verantwoorde en aangename manier jouw levenspad verder te bewandelen. Ik ben een heldervoelende paragnost, die gave heb ik al van in mijn kindertijd en graag wil ik mijn gave met jou delen. In principe kunt u me alles vragen, op jouw vragen kijken we samen naar de juiste energie.


Anoniem
Net een consult gehad bij Aurora, ze beschreef me exact zoals ik mij voel. Ook gaf zij adviezen waar ik echt iets mee kan. Dankjewel Aurora!
Marina
Aurora is een topper en hoop jou hier vaker te kunnen zien en spreken!
Marleen
Heel fijn opbeurend gesprek gehad . Zeer lieve vrouw. Voelde gelijk aan hoe het zat Ze heeft me weer vertouwen gegeven Dankjewel xxxxx
A
ze gaf me mooie adviezen over hoe positiever te staan in het leven kwa energie zodat het geluk vanzelf je kant op komt.
Patricia
Heel erg bedankt weer lieve Aurora! Je bent een topper en een lieve ziel. X
Caroline
Heel fijne chat, voelt t zo goed aan. Vond t echt fijn!! Dankjewel!!
Patricia
Ik ben wel onder de indruk van het feit dat deze lieve dame me zoveel kon zeggen met heel weinig informatie van mijn kant. Ik kon steeds bevestigen wat ze me zei. Ik heb een heel fijn gesprek met Aurora gehad, ze voelt heel lief en oprecht aan. Als je een lieve, oprechte en goede consulente wil spreken; geef deze dame dan zeker een kans.
Wouter
Aurora, dankjewel voor het fijne gesprek. Bij jou komt de juiste energie naar voren. En daar voelt het ook heel vertrouwelijk aan.
Inge
Lieve dame, fijn gesprek. Helaas viel mijn internet uit voor ik haar kon bedanken gisteren. Bij deze

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen