Medium Vani
 
 1 credit p.m.
Medium Vani
offline
  • Medium
  • Coach

Mijn naam is Vani, mijn sterke gave is om barmhartig te zijn en het licht te laten schijnen in je. Ik luister naar je en voel met je mee en samen kijken we naar de behoeftes die jij zo mist of lastig vindt. Daarnaast ben ik zelf ook door vele verschillende situaties geweest, en is voor mij niets verkeerds om te horen, Ik vind het juist fijn als je het deelt en je hart lucht, dit zijn juist stukjes om nog verder te ontwikkelen in jezelf, ook deel ik graag mijn ervaringen met jou.


Patricia
Ik heb een fijn gesprek met Vani gehad. Ze heeft me even een steuntje in de rug gegeven en me laten zien dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen