Medium Uriël
 
 1 credit p.m.
Medium Uriël
offline
  • Medium
  • Spiritueel coach

Dag mooi medemens. Geboren met gaves, wil ik graag mijn licht doen schijnen op jou en je situatie. Laat mij je in jouw kracht helpen. In jouw eigen bron van licht en liefde. Worden wie je bedoelt bent te zijn en van daaruit aan te trekken wat bij je past. Door mijn gaves kan ik zien waar de blokkades liggen en jou advies geven hoe verder te gaan. Daarbij ben ik eerlijk en vertel jou niet altijd wat je wil horen. Jouw leven en de keuzes die je maakt blijven altijd jouw eigen verantwoordelijkheid. Maar mag ik als medemens een stukje met je mee wandelen? Ik houd graag en met liefde je hand vast. Je bent niet alleen met je diepste verlangens en de problemen waar je tegenaan loopt. Mijn gaves zijn helderweten, - voelen, - horen en -zien. Jouw roepnaam, geboortedatum en foto zouden daarbij een grote hulp kunnen zijn. Niets menselijks is mij vreemd. Ik oordeel en veroordeel niet. Ik wil er graag voor je zijn. Al is het maar een écht menselijk oor. De vraagstukken waar je bij mij voor terecht kan zijn oa; Mantelzorg, verslavingen, sexualiteit, allerhande relaties. ( partner, collega, vrienden, familie, mogelijke partner), overgewicht, werk en carrière, mishandeling, narcisme, autisme, opvoeding, gedragsproblemen. Ik doe géén uitspraken over medische en juridische zaken, zwangerschappen en sterven. Voel je meer dan welkom bij mij.. Een warme groet van mij, Uriël.


Els
Dank je wel Medium Uriel voor de tijd en de reading die u voor gedaan heeft. Heel erg bedankt dat was echt Top. Ik raad u echt aan. Fijne avond Els
Kiki
Medium uriel is een super goed medium en super goede healer. Ontzettend bedankt .
Els
Dank je lieve Uriel. ik zal morgen lekker mijn oortjes met muziek opzetten. Dan ben ik lekker bezig in mijn schilderij en niet met hem bezig. Dank u wel voor deze mooie reading, ik heb er heel veel aan gehad. Dank u wel Gr Els

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen