Medium Ton
  
 1 credit p.m.
Medium Ton
offline
  • Medium
  • Kaartlegger
  • Coaching

Helderziend-, heldervoelend-, helderwetend medium, pijnbestrijder, magnetiseur, healer, ontspanningstherapeut, fotoreader en kaartlegger. Graag help ik u door deze spirituele gaven, via de hulp die ik van gene zijde mag ontvangen, de juiste richting op. Mijn spirituele gaven en talenten zijn; - Mensen adviseren door mijn kwaliteiten als medium, fotoreader en kaartlegger. - Vragen beantwoorden van problemen waar mensen mee zitten. - Mensen energetisch op afstand behandelen en zo het energetisch systeem weer herstellen. - Pijn verlichten en/of verwijderen bij mensen via behandeling op afstand. - Mensen tot rust brengen via een energetische behandeling op afstand.


Janneke
Fijn gesprek gehad.
Sam
Ton heeft mij een hele goede healing gegeven. Ik voelde me echt goed erna. Ik begon te dansen te springen. Deze man is echt heel goed. Ik raad je hem aan. Hij weet wat hij doet!
Anoniem
Super bedankt ton geweldig Dankjewel voor de healing Eerste keer dat ik een healing heb gedaan ik voel me rustiger ik voelde letterlijk de angst weg gaan door me voeten ongelofelijk ben je . Ik kom zeker weer terug Super super bedankt
Kiki
Ton is super goed in wat hij doet, hij heeft veel gaves en ziet de zaken goed. Hij helpt goed. 5 sterren verdiendt ton
Celia
Ik vind de healing van Ton de beste die ik heb gehad. Je voelt echt verschil. Het is natuurlijk daarna wel aan jezelf om ook positief te blijven en dingen aan te pakken, maar tijdens consults geeft Ton inzicht in wat nu speelt waardoor je weer vooruit kan. Kan ook helpen bij keuzes door te voelen wat bij jou past. Ton voelt voor mij kalm, begripvol en nuchter aan waardoor het prettig en vertrouwd voelt om vragen en situaties met hem te delen. Ook verzint hij geen antwoorden over de toekomst om zo slechts te zeggen wat jij hoopt te horen.
Janneke
Fijn gesprek gehad.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen