Medium Sun
 
 1 credit p.m.
Medium Sun
offline
  • Medium
  • Coach

Hallo lieve mensen mijn naam is sun ik ben paranormaal begaafd hoogsensetief en helder horend helder ziend dat betekend dat ik tijdens ons gesprek van gidsen beelden door krijg waarmee ik op al jouw vragen antwoorden doorkrijg. Mensen die mij opzoeken staan vaak op een kruispunt en willen daarom advies over wat hen zorgen maakt. Komt er een (nieuwe) liefde op mijn pad? Komt mijn vriend/in terug? Houd diegene van mij? Past dit werk echt bij mij? Krijg ik een nieuwe baan? Ga ik binnenkort verhuizen? Waarom slaap ik of mijn kind niet goed? Daarnaast bied ik een luisterend oor en kan ik je via het spirituele pad verder helpen met je besluit die je kan nemen. Ik sta voor je klaar met mijn gave!


Sylvie
Kon ons goed aanvoelen, snel en duidelijk. Super lief onze medium Sun xxx

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen