Medium Sterre
 
 1 credit p.m.
Medium Sterre
offline
  • tarot kaarten
  • koffiedik lezen
  • fotoreading

Hallo, Mijn naam is Sterre, ik ben helder voelend en ik kan de juiste energie aanvoelen. Heeft u vragen over de liefde, relaties, werk, studie en financiën? U kunt voor al deze vragen bij mij terecht. U kunt bij mij ook terecht voor de betekenis van uw dromen. Ik heb een enorme inlevingsvermogen. En zal boven alles: met respect met uw omgaan. Ik ben er voor u! Ik ben gespecialiseerd in: tarot kaarten koffiedik lezen fotoreading. Ik hoop u spoedig van dienst te mogen zijn, Groet, Sterre.


Isabelle
Sterre is heel lief,duidelijk,nu afwachten of het uitkomt...
Patricia
Ik had een fijn gesprek met Sterre. Als HSP-er zijnde pik ik snel een vibe op en Sterre komt me voor als een lief mens. Ze zag een aantal dingen juist en ik hoop dat ze gelijk krijgt over wat nog komt. Ze heeft me iig een steuntje in de rug kunnen geven.
S
Tevreden !!!
Kelly
Net met Sterre gesproken.. heb er alle vertrouwen in! Top
V.
Ik raad Sterre zeer zeker aan. Antwoord snel, geeft veel duidelijkheid en gelukkig ook een kijkje in de toekomst. Daarnaast vriendelijk. Ben blij met mijn antwoorden.
Ke
Sterre is aardig en typt snel! Ik heb er alle vertrouwen in! Dankjewel Sterre
Karin
heel veel dank Sterre, voorvhet fijne gesprek laatst! u bevestigde mijn gevoel! liefs, Karin
Astepoester
10000000000000 Sterren krijg jij van mij je weet echt alles ook tot puntjes op de i wauwwwww ik schrok in de positieve zin!
Marina
prettig gesprek!!!
Sonja
Hartelijk dank voor de readings, Even heerlijk mijn hart kunnen luchten Wetruste bedankt!!!!
P
Heel lief en duidelijk!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen