Medium Sissy
 1 credit p.m.
Medium Sissy
offline

Medium Sissy, helderwetend, heldervoelend, helderziend, en lichtwerker in hart en ziel. Ben jij op zoek naar antwoorden en zuivere inzichten? Laat Medium Sissy je versteld staan met haar mediamieke gaven. Reeds op jonge leeftijd besefte ze dat er meer was tussen hemel en aarde door de frequentie van boodschappen en visioenen die ze kreeg. Naast de gave om contact te maken met gene zijde, laat ze zich leiden door de trilling van je stem. De kleur en vibratie stelt haar in de mogelijkheid om direct contact te leggen met je gidsen die haar boodschappen mogen meegeven waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. No – nonsense advies of een heldere glimp van de toekomst, dat is waar Medium Sissy voor staat. Om je nog accurater van dienst te zijn, gaat ze aan de slag met numerologie, raadpleegt ze orakelkaarten en runen, kijkt ze wat het water vertelt. Ook theeblaadjes en koffie dik lezen behoort tot de mogelijkheden. Maar ze is een absolute experte met de zigeunerkaarten. Sissy staat u graag te woord in Nederlands, Frans, Engels, Spaans, en Arabisch/Marokkaans. Waar wacht u op, laat u door haar verrassen.


Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen