Medium Reena
 
 1 credit p.m.
Medium Reena
offline
  • Medium
  • Coach

Lief medemens, ik ben medium en help je graag middels mijn helderwetende en horende gave graag bij alledaagse situaties waarin je vastloopt. Ik kan heel goed invoelen op mensen en zien hoe ze naar je staan zeker ook met betrekking tot liefdes relaties.
Geen enkele vraag is mij vreemd of onbekend.


Natalie
Heb Reena vandaag 10-08 gesproken en is erg sterk met invoelen, beschreef degene om wie het gaat heel erg goed...Zij is een aanrader...ze zet even de tijd stop wat ik altijd erg waardeer niet iedereen doet dit en typt snel...dankjewel nog Reena de tijd was helaas om.
N
ZEER GOED BEN TEVREDEN.
An
Lieve Reena! Wat moet ik zeggen? Wat een zuiver gesprek was dit, je voelt heel goed en lief aan! Je hebt mij ook duidelijke antwoorden gegeven op al mijn vragen die ik stelde! Je bent wel heeel zuiver en ik raad je iedereen aan... Dankjewel voor je helderheid! Xxxx

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen