Medium Ragenie
 
 1 credit p.m.
Medium Ragenie
offline
  • Medium
  • Kaartlegger
  • Relatie coach

Met behulp van mijn Engelen en Gidsen ben ik hier voor je om je te helpen in bijna alles wat je dwars zit. Voel je je gebroken, misleid, verdrietig, angstig, radeloos, depressief, te gevoelig, last van narcisme, moeite met het verwerken van een overleden dierbare, uit de kast komen issue en eenzaam, dan kun je bij mij terecht. Ik ben een luisterend oor voor je en leg eventueel de kaarten om op handvatten en inzichten te komen. De kaarten die ik leg, zijn de Tarot, Lenormand en Orakel kaarten. De informatie die ik bij de kaartlegging krijg, geven slechts een bevestiging van wat ik invoel. Voel je vrij om met mij te komen praten over hetgeen je dwars zit. Geen enkele vraag is voor mij gek en /of raar. Ik doe geen legging op gezondheid, de dood en zwangerschap.


Anoniem
Super lieve vrouw en ze is eerlijk en oprecht na je toe ze zegt het zoals het is en draait er niet om heen echt super

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen