Medium Liyah
  
 1 credit p.m.
Medium Liyah
offline
  • Medium
  • Paragnost
  • Kaarten

Als kind heb ik altijd gevoeld en ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan hetgeen je ervaart met je aardse zintuigen. Met mijn zigeunerroots werd ik met de paplepel geconfronteerd met mijn gave . Ik erfde van mijn grootmoeder de gave "contacten met gene zijde" en intuitief kaarten te mogen lezen,waarvan de Lenormand kaarten en tarot. De jarenlange opleidingen zowel vanuit de Hogere sferen als hier op aarde hebben mij gevormd zodat ik nu kan samenwerken met de Engelen en Meesters van het Licht om jou inzicht te geven in jouw groeiproces. Mijn opleidingen gingen als volgt het Reiki - Masterschap, shiatsu, voetreflex, engelencoach, sensitherapie (voornamelijk voeding), kinder&tieneryoga docente, verschillende massagevomen, baby massage etc...... Ik vond ook mijn weg naar Masterschap I.E.T. (integrated energy therapy), een prachtige energetische behandelwijze. De laatste jaren heb ik me vooral toegelegd op voedingsleer en alternatieve geneeswijzen. Ook voor een luisterend oor ben je steeds welkom. Perfect tweetalig Nederlands/Frans In licht en liefde, Liyah


Isabelle
Ik heb met Liyah gesproken, van de eerste minuut voelde ik mij goed met haar, op al mijn vragen een antwoord hoe het is, je zal versteld staan wat Liyah weet zonder te veel te vragen, ze geeft je steun, ze wacht niet lang om een antwoord te geven, heel tevreden van haar! Ze verdiend meer dan 10 sterren! Topper!
Els
Dank u wel Liyah, voor deze mooie reading en uw snelle antwoorden. U bent echt een Topper!. Fijn weekend
Astepoester
Topper dikke 10!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen