Medium Kaatje
 
 1 credit p.m.
Medium Kaatje
offline
  • Medium
  • kaartlegster
  • Gene zijde
  • Gesprektherapeut
  • autisme spectrum

Ervaren helderziende voelend medium die ook gebruik maakt van de Kaartjes als je dat graag hebt Jaarlegging of algemene legging zijn voor mij geen probleem Maak ook contact met gene zijde en breng boodschappen over als die er zijn Maar ben ook vooral je steun en toeverlaat in de zware tijden en zal je terug op krachten brengen met energie , zodat je na ons gesprek weer met volle moed verder kan met je toekomst vol zon Na een consult zal je een andere kijk hebben vol goede inzichten en weer zin hebben om te vechten


Inge
Kaatje is mijn heldin... de steun, het geduld en uiteraard de mooie dingen die ze voor me blijft zien. Ze is nog nooit van gedacht veranderd en de dingen die ze ziet, kloppen. Ze verdient nog zoveel meer dan 5 sterren!
Anoniem
Super goed! Ik wilde je nog bedankten maar mijn credits raakte steeds op en na het opwaarderen was je offline. Bedankt voor de mooie oprechte Reading.
O.
Kaatje is zeer goed. Ze geeft antwoordt op je vragen zonder veel informatie aan je te vragen en is zeker van haar zaak. Ze geeft je rust en overtuigd je dat alles weer goed komt. Een aanrader! Ze verdient meer dan 5 sterren.
Annette
Zij zegt waar het op staat. Niet mooier verpakt of er omheen draaien. Dat maakt Kaatje zuiver. Ik waardeer haar echt.
M.
Ze is echt een topper al vaker terug gekomen bij haar en zegt altijd hetzelfde. Alles is langzaam al aan het uitkomen echt zo bizar! Toppper en een echte aanrader! X

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen