Medium Janny
 
 1 credit p.m.
Medium Janny
offline
  • Medium
  • Kaartleggen
  • Coach

Ik ben Janny.. Ik werk zelf al jaren met het spirituele. contacten en mensen helpen vindt ik dan ook heel fijn Sommigen kennen mij al van eerder. na een tijdje afwezig te zijn ben ik terug. Ik ben heldervoelend en ziend. Ik werk met tarot kaarten en engelen kaarten. Jarenlange ervaring in spirituele, zo heb ik reiki 1,2,3 en master. Ik heb mediumschap. Ik luister graag en in gesprek om zo tot een kern te komen van u vragen. Wees welkom op de chat of email consult. Bij email consult: Vermeld dan steeds je voornaam, geboorteplaats, geboortedatum en geboorte uur Bij foto,s lezing mail vermeld naam, geboorte datum en toestemming vragen altijd. ervaring: foto lezen, reiki,afstandhealing, mediumschap. heldervoelend/ziend, kaartlegging Tarot engelenkaart


Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen