Medium Ingrid
 
 1 credit p.m.
Medium Ingrid
offline
  • Medium
  • Paragnost
  • Coach

Helderhorend, Heldervoelend en Helderwetend.
U bent bij mij welkom met al uw levensvragen, ik kan U helpen bij het vinden van
antwoorden en het krijgen van inzicht bij alles wat er in uw leven speelt.
Dit kan betrekking hebben op het heden, verleden en toekomst.
Ook is het mogelijk dat er boodschappen van gene zijde doorkomen.
Daarnaast ben ik Reiki master en Trance healer en werk ik met de Tarot en Pendel.


Seantelle
Erg goed! En lief! Heeft veel geduld, legt veel uit in 1x. Helder en duidelijk! Stopt de timer als ze aan het invoelen is. Ik had een heel goed gevoel bij Ingrid, en dat bleek ook zeker in het gesprek. Ik kom gauw bij u terug!
Char
Wauw zojuist een ontzettende mooie Reading gehad. Wat een onwijs lieve en pure vrouw. Het voelde zo goed aan. Ingrid het het hele verhaal goed door en had alles bij het juiste eind. Ontzettend goed advies mee gekregen waar ik zeker wat mee ga doen. Mijn gevoel werd bevestigd en ik kan goed door met de situatie nu. Als ik 10 sterren kon geven dan had ik dat gedaan **********
Sobi
Ik was aan het gokken. Geeft vooral weer hoe ik zo niet weet niet hoe en wat ik moet doen/voelen. Maar dat buitenland is echt een droom. Ook heb ik daar ook weer verschillende dromen bij...
Jenny
Zuivere dame. Rustig in het vertellen van de dingen. Neemt tijd en zet de timer stop tijdens het invoelen. Ze bevestigde wat ik voelde en dat was fijn. Ik kom zeer zeker terug. Dank je wel.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen