Medium Frey
  
 1 credit p.m.
Medium Frey
offline
  • Medium
  • Paragnost
  • Kaarten

Helder voelend, kaartlegger met meer dan 10 jaar ervaring op de bellijn. Mijn specialisaties zijn relatie - werk - persoonlijk groeiproces. Zelf verdiep ik mij in alternatieve geneeswijzen. Het doel van een consult is jou inzicht te geven in je huidige levenssituatie en je verder te helpen op je levenspad. Met mijn empatisch inlevingsvermogen ben ik het perfecte luisterend oor. Tweetalig Nederlands/Frans

Liefs,


Caz. Isabelle
Ik heb met Frey gesproken via chat,heel rustig gesprek gehad met duidelijkheid...zeer tevreden!
Patricia
Ik heb een heel mooi gesprek met Frey mogen hebben. Voelde heel goed aan. Een extra bedankje hier is zeker op zijn plaats.
Dominique
Frey is zo aardig en zo goed wat ze zegt klopt gewoon ik ben soms wat onzeker in dingen maar frey helpt je echt doorheen ze blijft bij haar standpunt en klopt altijd wat ze zegt. Frey je bent een echte topper
Dominique janssen
Heel aardig vrouw luisterend oor en geeft hele goede raad. Wat ze zegt klopt en dat merk je ook aan haar standvastigheid heb haar meerdere malen gebeld en steeds kan er niks anders van maken maar zo ligt het nu hihi. Echt heel fijn medium en een steun en luisterend oor als je iemand nodig hebt die je echt kan vertrouwen.
Beata
Top!!!
...Anoniempje
tevreden over Frey. ze is heel goed en rusttig om mee te praten. dank u frey topper

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen